Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
GRAMATVEDĪBAS PROGRAMMS К списку тем
Natalija84 13.11.2007 10:46
70 сообщений на сайте
70 сообщений на сайте
Ответы (42)
Man ir priekšlikums - lai Cleo izstrādā un apstiprina Metodiku, kā uzvesties forumā pēc oficiālā darba laika beigām - kā malt blēņas, utt.
Anda - Jūs tagad esat Cleo izpalīdze, asistente, advokāte, vai kā?
Visiem ir 15.datumsšomēnes.
Jābūt čaklākiem, man visas (un ne tikai savas) PVN deklarācijas jau gatavas.
Darba laiks ir beidzies, attiecīgas metodikas nav, kā lai tagad maļ blēņas bez metodikas?
Visiem ir 15.datumsšomēnes.
Jābūt čaklākiem, man visas (un ne tikai savas) PVN deklarācijas jau gatavas.
Darba laiks ir beidzies, attiecīgas metodikas nav, kā lai tagad maļ blēņas bez metodikas?
nu nav gan laika tādām metodikām, ja VID neliek mieru ar tematiskajām pārbaudēm atskaišu laikā, turklāt gada beigas tuvojas ar joni... vēl dāvanas mīļajiem jāsapērk un operatīvās bilances jāsataisa, kam interesē finansiālais rezultāts... drīz sāksies gada pārskata sagatavošanas darbi.
Gribi, negribi - jāuztver ar sapratni.
Kas savukārt nozīmē, ka nekādas blēņošanās pēc darba laika.
Jāraksta ir tikai par PVN, par atvaļinājuma aprēķināšanu un par autotransporta ceļazīmēm.
Kas savukārt nozīmē, ka nekādas blēņošanās pēc darba laika.
Jāraksta ir tikai par PVN, par atvaļinājuma aprēķināšanu un par autotransporta ceļazīmēm.
būtībā jau savā ziņā metodika kā uzvesties forumā ir Foruma noteikumi, tajos nav atrunas, ka kādu no punktiem var neievērot ārpus darba laika, brīvdienās un svētku dienās
Tā jau uzskata, ka grāmatveži ir pēdīgie sausiņi! Jākliedē tādi aplami uzskati
Bet, tiem, kurus Dieviņš ar humora devu apdalījis - nu ko - nu piedodiet! Mēs jau neko sliktu un personīgu nedomājam! Vismaz es ne pret vienu dziļi personīgi nevēršos. Un knābieni nepelnīti netiek nevienam - tikai sliņķiem, kas paši negrib pakustināt smadzenes.
Bet, tiem, kurus Dieviņš ar humora devu apdalījis - nu ko - nu piedodiet! Mēs jau neko sliktu un personīgu nedomājam! Vismaz es ne pret vienu dziļi personīgi nevēršos. Un knābieni nepelnīti netiek nevienam - tikai sliņķiem, kas paši negrib pakustināt smadzenes.
Anda
Jūs tā domājat. Es arī piekrītu Jūsu teiktajam. Varbūt vēl daži, bet tikai daži.
Pārējie domā citādi - ka mēs esam nekulturāli, neiejūtīgi, neatsaucīgi un vēl visādi citādi ne-...
Es domāju šeit - forumā - tos dažus "mēs". Jūs taču saprotat?
Jūs tā domājat. Es arī piekrītu Jūsu teiktajam. Varbūt vēl daži, bet tikai daži.
Pārējie domā citādi - ka mēs esam nekulturāli, neiejūtīgi, neatsaucīgi un vēl visādi citādi ne-...
Es domāju šeit - forumā - tos dažus "mēs". Jūs taču saprotat?
Visi ir dzīvi cilvēki ar savām emocijām. Mēs ar Jums, Aivar, arī te ne reizi vien esam "sakāvušies"LOL
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть