Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Rīkojums par GP
Labrīt, mīļie kolēģi,
Ļoti steidzīgi vajadzīgs rīkojuma projekts/paraugs par Gada pārskata sagatavošanu.Skatījos failos, bet tādu neatradu.
Ответы (27)
Paldies, bet tas ir nolikums , bet man ir vajadzīgs rīkojums par gada pārskata sastādīšanu (t.i.saskaņā ar LGS .....u.tt.)
Kāpēc gada pārskata sastādīšanai vajadzīgs rīkojums? Tā ir obligātā atskaite. Vai tad Jūs nevienu atskaiti nesastādat, kamēr priekšnieks rīkojumu neuzraksta?
Я тоже в недоумении. Зачем рикоюмс-то?
Ambera
ziņojumu: 10848 12.12.2007 10:29
Kāpēc gada pārskata sastādīšanai vajadzīgs rīkojums? Tā ir obligātā atskaite. Vai tad Jūs nevienu atskaiti nesastādat, kamēr priekšnieks rīkojumu neuzraksta?
tā ir laba doma, priekšnieks aizmirsis uzrakstīt rīkojumu un neviens neliekas ne zinis, ka jātaisa gada pārskats
es ar tā gribu!
Pervij raz slišu,ctobi bil nuzen Rīkojums???:-O
Ko tad Jūs te visi raujat līdz 15.datumam Vai tad rīkojums ir? Marš gatavoties ziemsvētkiem!:-D
Ambera
es te bišku patusēšos, un tad noteikti skriešu
Aizsūtīju uz Jusu e-pastu, veiksmi.
tad ta problēma!
Rīkojums
Sataisīt gada pārskatu līdz...!
Direktors!
āmen
Ура! Больше годовых отчётов делать не буду - рикоюмса у меня на это нет!
Bet vai jums ir rīkojums par PVN atskaišu sagatavošanu???
nav rīkojuma - nav atskaišu!
У меня нет и рикоюмса, что мне вообще что-либо надо делать. То бишь, можно ничего не делать.
Bet man ir amata apraksts :'(
Ну-у, одним amata apraksts , наверное, не обойтись. А рикоюмс о том, что нужно выполнять amata apraksts ?

tā gan nav! Urā!
Varbūt "Gada pārskata sagatavosanas noteikumi"?
bet tika piedāvāti noteikumi, L.borosenko attiecās tos pieņemt
Sunīt Bimiņ,atsūti man arī rīkojumu,rītdien darbā visiem izdalīšu,savādāk šie,VGK salasījušies,man te nevienu atskaiti vairs nestādīs.LOL
Закрыть
Краткое описание нарушения