Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Benzīns / Autogāze
Esmu saputrojusies:-O Uzņēmumam ir auto, kurš brauc gan ar benzīnu gan ar autogāzi. Kā pareizi aizpildīt Ceļazīmi? 1)Vai var gan benzīnu gan gāzi rakstīt uz vienu?
2) nesaprotu, vienā dienā norakstīt benzīnu, otrā gāzi??
Palīdziet, dodiet kādu apskaidrību;-)
Ответы (9)
У меня были такие машины - я писала 2 путевки. 1 на газ, другую на бензин.

PALDIES
У меня были такие машины - я писала 2 путевки. 1 на газ, другую на бензин.
Это как? А километры? Делили что-ли?
Nav divas ceļazīmes jāraksta .Vienkārši jānoskaidro vispirms cik a/m izlieto l uz 100 km un taisa ceļazīmi pēc izlietotās degvielas, bet gāzi var uzrādīt otrā stabiņā un norakstīt pēc % attiecības cik uz piem. 10 litriem tiek izlietota gāze. Jo šī abas lietas ir cieši saistītas.Apmēram tā.
drīzāk jau otrādi, jo pieredze rāda,ka ja autiņam uzstādīta gāzes sistēma, tad pārsvarā brauc patērējot gāzi, bet benzīnu lieto iedarbinot un tad, kad gāze beigusies.
Я писала одну путевку. Закупленный газ и бензин известен. Киломераж тоже. Норма списания для каждого топлива тоже. Так что по формуле можно вычилслить потраченный и газ, и бензин.
Cleo, var arī otrādi tikai kā ska Julijatim vajag formulu pēc kuras nosaka kaut kādu attiecību, jo divas ceļazīmes vienai a/m nu tā man liekas dīvaini un slikums arī tad jau labāk palauzīt galvu kādai attiecībai un taisīt vienu. Un domāju neviens pārbaudītājs arī uz to tik smalki neieciklēsies.Parasti paprasa un kā Jūs degvielu norakstiet? Un kad ierauga kādu papīru tad viss OK;-)
Man šķiet, ka manā failu glabātuvē ir tāda ceļazīme - abām degvielām.
Закрыть
Краткое описание нарушения