Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Pasažieru vilciens К списку тем

Andrejs1993 20.12.2007 20:05
322 сообщения на сайте
322 сообщения на сайте
Ответы (15)
Ja tas ir norēķins par komandējumu, tad puslīdz pareizi, izņemot PVN - ar to nav nekāda sakara - visa biļetes cena D7760 K2380.
Andrejs1993, Jums jāsaprot ir elementāras lietas. Nevar vienlaicīgi pārvietoties ar vilcienu un mašīnu.Es pieļauju domu, ka mašīna salūza, tad vēl varētu norakstīt vilciena biļetes.Ar attiecīgu vadītāja rīkojumu domāju varētu norakstīt izdevumos.Laigan man nav pieredzes pat ar ceļazīmēm, kur nu vēl ar vilcieniem.LOL

Aivareno 21.12.2007 08:26
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Bet jā mašīnas nav???

Andrejs1993 21.12.2007 09:47
322 сообщения на сайте
322 сообщения на сайте
Nu ar tām biļetēm ir tā- ja brauc no mājām uz darbu vai otrādi tad tas ir darbinieka labums un jāpieliek pie algas un jāuzskaita nodokļi. Ja sastāda nu sauksim tā Maršruta lapu kur uzrāda katras biļetes attaisnojošu vajadzību DARBA pienākumu izpildei tad varētu norakstīt uz saimn. darbības izdevumiem. Mani tiekai vienmēr ir bažījis tas ka uz šīm biļetēm nav rekvizīti.
Komandējumā jā, bet parasti vadītāji grib iesmērēt biļetes kur baraucis no mājām uz darbu vai otrādi un tad domā nu ko atkal sadzejot kā jau tas notiek arī ar a/m maršruta lapām.
Es atkal domāju tā.Pieņemsim, ka vadītājam nav auto.BirojsRīgā, bet klienti Ogrē utt.Varparunāt ar LDZ , varbūt var kādu kvīti no viņiem.Un EKA viņiem ir moderni - rekvizītus var iedrukāt.:-)

Aivareno 21.12.2007 09:59
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Manuprāt, viņš (Andrejs) joprojām vēl domā.
Jo kā gan citādi viņš klusētu un tik ilgi nepaskaidrotu, par kādām biļetēm ir viņa jautājums.
Jo kā gan citādi viņš klusētu un tik ilgi nepaskaidrotu, par kādām biļetēm ir viņa jautājums.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть