Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ienākuma nodoklis
Vispirms visiem Veiksmi Jaunajā gadā! Sagatavojot rīkojumu par jaunajām algām nonācu pie nepatīkama secinājuma...no algas, ko mēs varam maksāt, cilvēkam ar diviem apgādājamiem un neapliekamo, nesanāk ienākuma nodoklis... Kas šādos gadījumos jādara?
Ответы (11)
Ничего не делать. Удерживать то, что можно удержать.
Kas tad tas par nepatīkamu secinājumu, tas taču tieši ir patīkams
Ambera, tur vēl vecie dati:-D VIDs vēl nav pārslēdzies...
Mani vienkārši baida situācija, jo te esmu jau dzirdējusi, ka bijušas nepatikšanas ar VIDu šādā situācijā (gan ne mūsu rajonā)...
Nu kas tur var būt nepatīkams , ja neiznāk IIN tad nav jāietur un viss OK , tikai 1. vai 2. pielikumā tad jāuzrāda minimums un atvieglojumi tikai tika daudz lai neiznāktu mīnus ,bet summa no kura ietur IIN =0
Kādas tad tās nepatikšanas bija?:-O
VID var pieprasīt paskaidrojumus, kāpēc tik mazas algas
man gan liekas, ka jāuzrāda visi atvieglojumi un lai valsts maksā atpakaļ. Man bija tāda situācija, kad darba devējs nebija pāris mēnešus atvieglojumus par apgādājamiem sarēķinājis un es to naudu dabūju atpakaļ. Jo ja arī darba devējs nezina par apgādājamiem, tad VID jau nu gan zina.
Ja nekas nav ieturēts tad neko atpakaļ arī nevar dabūt.Jūs dabūjāt atpakaļ tāpēc ka kaut kas bija ieturēts bet ieturēt vajadzēja mazāk.
Закрыть
Краткое описание нарушения