Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pavadzīmes apmaksa ar čeku К списку тем
Pavadzīmes apmaksa ar čeku
Kā Jūs dariet, ja pavadzīme ir apmaksāta ar čeku.
1. Reģistrējat ienākošo pavadzīmi D7... D5721 K5310
apmaksa D5310 K2380
2.grāmatojat uzreiz izdevumos D7... D5721 K2380
Kā ir pareizāk?
Ответы (10)
Es kā 2.variantā. Ar 1. ir čakars, tad jāknaģē nost visi čeki, kas ir piesprausti pie PPR, un ērtāk ir arī salikt mapē PPR ar čekiem, nevis plikos čekus līmēt atsevišķi.
Bet 2. variantā sanāk ka PPR reģistrācijas žurnālā tā pavadzīme neparādās, ja? Un tas ir pareizi?
Nu es vispār excelī taisu to žurnālu, un reģistrēju visas PPR ar un bez čekiem.
Bet nepareizs nav neviens variants. Jāskatās arī, kas ir rakstīts Jūsu metodikā. Ja Jums nav šausmīgi smalki aprakstīts, kā to darīt, tad dariet, kā Jums ērtāk.
Kāds tam sakars ar pavadzīmju reģistrācijas žurnālu!? Žurnālā obligāti jāreģistrē visas pavadzīmes
Sakars ir tāds, ja es es negrāmatoju pavadzīmi un apmaksu atsevišķi, tad programma man neieliks pavadzīmi PPR reģ.žurnālā.
Žurnālā, protams, jāreģistrē visas pavadzīmes. Tikai to jautājumu sapratu tā, ka, vadot programmā kā 2.variantā, automātiski šī PPR nelec PPR reģistrēšanas žurnālā (vismaz man tā ir). Tāpēc man ir žurnāls excelī.
Mushmire
ziņojumu: 51 04.01.2008 14:37
Bet nepareizs nav neviens variants. Jāskatās arī, kas ir rakstīts Jūsu metodikā.
Tieši tā, ka saka Mušmire!
Закрыть
Краткое описание нарушения