Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Samaksa ar bankas karti / čeks К списку тем
Samaksa ar bankas karti / čeks
Labdien!
Vai kādai/-am varbūt ir paskaidrojuma paraugs, ja maksāts ar firmas karti bet ir nozaudēts EKA čeks, ir tikai tas čeks kuru izdod, kad nauda noskaitīta no kartes.
Jau iepriekš paldies.
Ответы (14)
А чего, без параугса уже десять слов написать связно нельзя?
Vai tas ir kāds pārkāpus ja es paprasīju?
Domāju varbūt kādam no pieredzējušākiem grāmatvežiem ir kād paraudziņš, kur nav bijušas problēmas ja no VID ir veiktas pārbaudes.
Вроде обяъсняли только что, что проблемы по-любому будут.
Потому что налоговой нужен оправдательный документ, которым является чек. В банковской выписке видно только, что был "пиркумс", а на заправках торгуют не только бензином.
Palūdziet , lai uzņēmums, kurā pirkāt preci nokopē kontrollentu.:-)
Aivareno
Bet tur ir vairākas kontrollentas un uzņēmums atsakās tās visas tīt un meklēt. Labāk likšu uz izdevumiem bez PVN atskaitīšanas.
Labāk likšu uz izdevumiem bez PVN atskaitīšanas
Этого тоже не можете сделать, если нет чека, т.к. неизвестно что покупали.Поэтому можно только на расходы, не связанные с хоз.деятельностью или на Д 2380 подотчётному лицу.
Es nepareizi uzrakstiju, likšu uz 8...kontu grupu nesaistītie izdevumi, jo nav zināms kas tur pirkts.
Если uz 8...kontu grupu nesaistītie izdevumi, то можно.Только не забудьте эту сумму в декларации UIN показать.
по всем суммам, по которым нет документов мы ставим в долг работнику. Он их должен фирме, если не может документально отчитаться!
uz 8...kontu grupu nesaistītie izdevumi arī vajadzīgs dokuments, kas pirkts, varbūt limonāde, čipši, pr...
Signija20, mēs gan neesam tik bargi pret saviem klientiem.Mumsviņu ir daudz, bet gadījumi kad vajag kopēt ir labi ja 10 par visu gadu.Mumsnav grūti.Jo uz katras lentas mums ir rakstīts datums un laiks, kad šī kontrollenta ir izņemta.:-)
Aivareno
Tad jau Jums gan ir kārtīga firma, ja jau visas lentas pat tā sakārtotas. Prieks dzirdēt kā kāds tik ļoti piedomā par saviem klientiem un ir pretīm nākošs.
Поддерживаю мнение, что без чека на расходы эту сумму списывать нельзя, также оставляю эту сумму на счёте 2380.
Представьте, что вы дадите шефу повод думать, что можно покупать всё, что хочется (не показывая чека), бухгалтер всё равно спишет.

(И возьмёт отвественность на себя )
Я как-то такие суммы приравнивала к авансовым выплатам зарплаты, а то тратят куда хотят с карты...
Закрыть
Краткое описание нарушения