Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Vakance - pārsmējos
Nepieciešams GRĀMATVEDIS - CEĻOJUMU KONSULTANTS, cilvēks kuram patīk un interesē grāmatvedība kā arī interesē ceļojumu konsultanta darbs un interesanta liekas iespēja paskaidrot klientam ceļošanas iespējas. Komunikabls cilvēks, kurš pēc nepieciešamības konsultē cilvēkus, bet arī paralēli nodarbojas ar biroja grāmatvedības lietu kārtošana.
Grāmatvedības pienākumi:
darbs ar kases aparātu, atskaites, atmaksas, kases grāmata, maksājumu vadīšana iekšējā sistēmā, darbs ar hanzas sistēmu, rēķinu izstādīšana, grāmatojumi, atmaksu kontrole.
Kā arī klientu konsultēšana nepieciešamības gadījumā ( jo visi darbinieki sēž vienā telpā).
Nu ko nu vēl izdomās, drīz jau meklēs grāmatvedi - santehniķi
Ответы (21)
Да это вовсе и не бухгалтер. Это обычная секретарша на телефоне, которая еще и бумажки оформляет и чеки пробивает
Это скорей уж сантехников скоро бухгалтерами называть будут. Они тоже иногда деньги принимают.
Nu ļoti atgādina vecos "labos" laikus.
Saimniece ganumeitai psdienlaikā, kad govis aplokā: "Tu tagagad, kājas atpūtinādama, ej paravē"
"Tu tagad, mēli atpūtinādama, sakārto grāmatvedību"

хорошо - сразу честно все написали, а то часто нюансы выясняются на собеседовании
"эээ... ну нам не только бухгалтерию надо привети в порядок ващета, у нас ещё и санузел барахлит, не могли бы вы посмотреть?"
Diez cik tad daudz maksā tādam unikālam darbiniekam? Komsomolka, sportsmenka i nakoņec krasavica!
No sērijas- meklējam cilvēku-orķestri. Alga viena .:-)
Надо еще с работника деньги брать за то, что на работу приходит
cilvēks kuram patīk un interesē grāmatvedība
Tas tiešām tāds interesants formulējums.Nezinu vai es par sevi varētu teikt - patīk un interesē grāmatvedība. Nez vai tur ir kam patikt.Kāpēc cilvēks izvēlas strādāt par grāmatvedi? Ja tu tajā esi iegājis tad tas tevi tomēr tā paņem tiešām kā dzīvesveids.Un ja cipari tā skaisti sanāk un vēl labi saproti ko dari un ja nesaproti tad urķējies kamēr saproti( vismaz tā domā saprotam) tad pārņem labi padarīta darba sajūta. Un labi padarīts darbs vienmēr ir skaists.Unvēl kas ir sācis par grāmatvedi reti kad maina profesiju kaut arī reizēm pārņem sajūta nu priekš kam man tas vajadzīgs strādāt bieži vien kad citi atpūšas. Nu re kādas jauka piektdienas pārdomas
P.S. bet vislabāk man patiktu un interesētu nestrādāt neko tikai saņemt nauduLOL
Ilma, mani arī reizēm pārņem sajūta - nu priekš kam man tas vajadzīgs. Grozījumi ... grozījumi ... grozījumi ...
мы
научились делать
из винограда вино
из гусениц шелк
их конопли смех
из дерева бумагу
из силикона красоту
из дерьма удобрения
из воды свет
из друзей врагов
из поцелуев нового человека
из глупости мораль
из страха оправдания
из инстинктов грехи
Я
УСТАЛ УЧИТЬСЯ
Es nesen biju arī uz darba interviju vienā ŗažošanas firmā,kur nepieciešams vienīgais grāmatvedis. Bet pārrunās sapratu, ka jādara arī citi darbi - jāiesaistās visās jomās, jo direktoram nepatīk tādi cilvēki, kas rokās tikai grāmatvedības papīros. Man jau patīk arī pašai darbs ar cilvēkiem u.t.t.,esmu līdz šim tā strādājusi, taču tas nav nopietni.Paliekkaut kas puspadarīts. No darba atteicos.
Ilma
P.S. bet vislabāk man patiktu un interesētu nestrādāt neko tikai saņemt naudu
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
+1 !!!! Прямо, мои мысли читаете!
Martinas
Не надо мысли мои себе приписывать. Плагиатик уже.
а вообще-то, размечтались...LOL
Как было бы хорошо, если бы денежки с неба падали... Как Задорнов говорит, что это извечная мечта русского Ивана о халяве...LOL
Боже, как я не хочу работать! Настонадоел именно сам процесс.
Характер не тот. Через два-три месяца волком бы уже завыла. Просто нужен длительный отдых. Не 10-14 дней между отчетами, а полноценный отпуск на месяц.
Мога быть, мога быть. А вообще, в старое доброе время мне бы уже через 3 года было бы на пенсию пора.
В Московию съездить надо. На внучка посмотреть, по городу погулять, в театр сходить. Короче, сменить обстановку. Вот и будет разрядка. Да и время хорошее можно выбрать. Во время Масленицы. Класс! Может с Лужковым блинков поесть удастся?
Угу, блинов. С икрой. Работы столько, что в сортир сходить некогда.
Закрыть
Краткое описание нарушения