Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

jaundibināts SIA К списку тем

jaundibināts SIA
Labdien! Par grāmatvedi vēl tikai mācos, tāpēc vēlētos noskaidrot pāris lietas, kas man nav skaidras, sakarā ar jaundibināta SIA dokumentiem.

Cik zinu uzņēmumam ir jāizveido sava grāmatvedības uzskaites metodika, vai ir neoieciešami vēl kādi pamatnoteikumi, kas jāizstrādā (SIA nodarbojas ar nodokļu atgriešanu, SIA ir tikai 2valdes locekļi).

Kā ir ar internetbankas izdrukām... Ja man tagad būs nepeiciešams sastādīt janvāra bilanci,vai varu vienkārši tās izdrukāt un pievienot bilancei kā pamatojuma dokumentus, jo vienīgie SIA izdevumi ir maksa par bankas pakalpojumiem un maksa par telefona rēķiniem.

Ja mobilie telefoni pirms tam piederēja valdes loceklim un tagad ir pārrakastīti uz SIA un ir parakstīts pieņemšanas nodošanas akts, vai ir tie jāiekļauj pamatlīdzekļos, ja nodošana ir bijusi bezatlīdzības??

Paldies jau iepriekš.. Pieļauju, ka šie jautājumi Jums jau nakts vidū būtu skaidri, bet iesācējai ir kā ir..
Anjax
Anjax 25.01.2008 18:27
130 сообщений на сайте

Ответы (3)

2) Nu bilancei banka izdrukas nav jāpievieno bet ieraksti gr. reģistros ar attisnojuma dok. jāpamato un bankas izdruka ir šis attaisnojuma dokuments.

3)Par mob. telefoniem ļooti daudz apspriests, uzlieciet meklētājā telefoni vai pēc cita vārda un dabūsiet daudz informācijas.
Ilma
Ilma 25.01.2008 19:19
30495 сообщений на сайте
Paldeis, bet kas ir ar uzņēmuma iekšējo dokumentāciju?? Vai kāds man varētu palīdzēt??
Anjax
Anjax 25.01.2008 20:47
130 сообщений на сайте
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=10&id=856&hl=1
Ambera
Ambera 25.01.2008 21:49
21759 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.