Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Uzņēmuma nosaukuma maiņa К списку тем
Uzņēmuma nosaukuma maiņa
Labdien visiem!
Lai UR nomainītu uzņēmumam nosaukumu ir nepieciešami šādi dokumenti:
1. 18.veidlapa
2. Dalībnieku sapulces protokols
3. Statūti 2 eks.
4. Statūtu grozījumi 1 eks.
5. Reģistrācijas apliecības oriģināls
6. Valsts nodevas
Uzņēmumam ir viens valdes loceklis. Man ir neskaidrs kādam ir jābūt 2 un 4 dokumentam.
Vai lūdzu kāds nepateiktu, kur varētu atrast šo dokumentu paraugus (Dalībnieku sapulces protokols и Statūtu grozījumi par nosaukumu maiņu)?
Iepriekš LIELS paldies!
Ответы (17)
ja viens, tad droši vien lēmums tas būs
2. Būs dalībnieka lēmums
4. Vecajos statūtos paskatieties kur bija vecais nosaukums. Statūtu grozījumos ierakstiet jauno nosaukumu.
Jauns dibināšanas lēmums?
ur.gov.lv vai tad nav paraugu?
Nikole8
Jauns dibināšanas lēmums?
-------------
Nē. Dibinatāja lēmums par to, ka SIA "Žanis" nosaukums tiek mainīts uz SIA "Kārlis"
Vai jums lūdzu nebūtu kāds dokumenta paraugs?
Diemžēl UR paraugu neatradu.
Lēmumu par nosaukuma maiņu lemj dibināji(s) vai SIA dalībnieki(s), nevis valdes loceklis
SIA "Žanis"
dibinātājhā lēmums Nr.__
Rīgā, 2008.gada28.janvārī.
Es, Žanis Žanītis, personas kods 000000-00000, adrese: Rīgas iela 00., Rīgā, LV1000, kā vienīgais SIA "Žanis" dalībnieks nolēmu:
1. Nomainīt SIA "Žanis" nosaukumu uz SIA "Kārlis".
2. Apstiprināt grozījumus Staūtos.
3. Veikt izmaiņu reģistrāciju LR UR Komercreģistrā.
Dalībnieks Žanis Žanītis.
Nu apmēram tādā veidā.
Pateicos visiem!
Cicerons: par statūta grozījumiem - vai UR man būs jāiesniedz vecie statūti 2 eks + statūta grozījumi 1 eks? Vai arī jauni statūti un arī statūta grozījumi?
Tikai Statūtu grozījumi (3 eksemplāri), kuros ir mainīts firmas nosaukums.
Paldies!
Statūtu eksemplāru skaits nav ierobežots. Jo vairāk, jo labāk, nevajadzēs katru reizi juridiski apstiprināt kopijas
Ambera
Statūtu eksemplāru skaits nav ierobežots. Jo vairāk, jo labāk, nevajadzēs katru reizi juridiski apstiprināt kopijas
-----------------------------------
Nekā! UR apzīmogotus atgriež tikai 2 eksemplārus. Palasiet viņu informācijā par Statūtu eksemplāru skaitu: "..ne vairāk kā 3 ekesmplāri.."
ekSEmplāri
Tātad viss mainās. Mans šefs pirms diviem gadiem noformēja 5 eksemplārus
Закрыть
Краткое описание нарушения