Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Aivars007 un Pirmā PVN deklarācija К списку тем
Aivars007 un Pirmā PVN deklarācija
Labdien!
Aivars007, Jums nav norādīta e-pasta adrese. Vai Jūs, lūdzu, nevarētu uz manu e-pastu atsūtīt pielikumu pirmajai PVN deklarācijai, ko pats gatavojāt? Zinu, ka Jums tāda ir. Mans e-pasts:
nebeedne666@inbox.lvLūdzu, lūdzu, lūdzu!
LIELS paldies jau iepriekš!
Ответы (27)
Aivars007, jums izpārdošana ? Ko vēl var dabūt ?:-D
Aivaram rīt vārda diena, kāds tur darbs šodien (gan jau pie plīts stāv)!
Палата №6LOL
Mušmire
Nosūtīju.
Tt7 - Ko ārstē palātā Nr.6 - vai tādus, kas bērna prātā, tur ārstē? Piemēram, mani?
Mior
Nestāvu pie plīts - brūvēt "samogonku" - vairs nav modē, veikalā un uz tirgus var sapirkties jau gatavu "krutku" cik vien uziet. Un uzkost var arī skābu gurķi - budzet pjanka līdz "rež posledņij ogurec"...
Aivars007, это классика - Чехов, но сегодня это актуально, как никогда
Šo to arī no Čehova esmu lasījis, bet šo patiešām neatceros - atvainojos - veca galva, viss jau vairs neturās prātā...
Pielikumu pirmajai PVN deklarācijai tagad ievietoju arī savā failu glabātuvē - varbūt vēl kādam noderēs.
Aivars 007 = atvainojos - veca galva, viss jau vairs neturās prātā...
Tā kā rīt svētki - lai Aivaram007 nāk tikai gaišas domas - un veco galvu pieliec ar jaunām idejām - un nesauc to par vecu, to mēs vēl paspēsim. Ir taču labākie gadi !
Aivars007
надеюсь, что данные фирм изменены? Наверно не стоит указывать реальные данные в широком доступе.
Юля, вряд предприятие реальное называется Tautumeita
Всяко быва-ат.
Nav Tautumeita, ir Tautudēls.
Spogulīt, spogulīt...
Paldies par labiem vārdiem!
Sveiciens vārda dienā Aivaram 007!
Irēna
Paldies!
Izskatās, ka būsiet pirmā apsveicēja!
Tikai 17 minūtes kā man vārda diena.
Aivaram 007,Aivareno un iespējamajiem Aivariem,kuri slēpjas aiz segvārda! Vissirsnīgākie sveicieni vārda dieniņā!Vārda diena vienreiz gadā....
Acis platas rītā agrā,
Nemiers manu sirdi sagrābj.
Skaļi saucu-Velns ar ārā!
Vārds Tavs rakstīts kalendārā.
Visjaukākie sveicieni un laba vēlējumi mūsu Aivariem ( īstajiem vai segvārdu):-)
Pievienojos apsveikumam, pat ja tas ir tikai segvārds.:-)
Lai ir ko mīlēt un ir kas mīl,
Lai ir ko gaidīt un kas gaida;
Lai ir ko darīt un ir kas novērtē;
Lai Tevi sargā no debesīm,
Un saprot uz zemes.
Sveicieni Aivaram
Закрыть
Краткое описание нарушения