Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
EDS -ATSLĒGAS FAILS
LŪDZU PALĪDZIET!
Pirmo reizi ņemos ar EDS! Ar savu paroli viss Ok,sagatavoju atskaites.Tagadar šefienes paroli gribu parakstīt un iesniegt un nekā.Tagad tiku līdz kodam,kurš atnāca uz e-pastu,netieku skaidrībā par atslēgas failu.Kurviņu meklēt?
paldies!
Ответы (22)
Iejiet Julijatim failu glabātuvē, tur ir mape EDS - pirmā pieslēgšanās, izdrukājiet vai izlasiet un visu dariet kā tur aprakstīts. Ļoti labi var saprast.
Paldies,tūlīt darīšu! Palasīju te par EDS,man nebija kur spiest save,tāpēc to atslēgu nekur nevaru atrast! Laikam nevar atrast to,kā nav...LOL
ja ir bloķēts (nezinu kā tas pareizi saucas), tad principā nospiežot saņemt elektronisko parakstu (Atslēgu) internetpārlūkprogrammas logā (explorer logā) augšpusē parādās tāda dzeltenīga šaura svītriņa, un ja uz tās ar peles labo pogu uzspiest tad var parādīties iespēja Download file... tad vajag to iespēju izvēlēties un ieseivot savā datorā to EDS atslēgas failu, bet netaisiet ar open to vaļā pēc ieseivošanas- ka nesalūzt.
tad rīt no rīta zvaniet uz savu VID nodaļu un palūdziet, lai nobloķē to atslēgu, jo nesapratāt, ka neesat ieseivojusi datorā un nav ar ko parakstīt atskaites. VID nobloķēs un tad radīsies no jauna iespēja ieseivot EDS atslēgu.
... tā jau ir... pasteidzāties ar "jā" vārdu
Jums jāzvana rīt no rīta konsultanatam par EDS viņš visu Jums salabos un izstāstīs.
Jā-tagad sapratu savu kļūdu! Bet no kļūdām mācās,vai ne?
Pareizi vīrieši saka,ka sievietēm nav loģiskās domāšanas-vispirms izdara,pēc tam domā! Ne jau visām-pēc manām domām! Bet man-laikam tomēr nav! Un tā gribas kādreiz ātri pateikt-JĀ!!!:-D
Paldies visām par palīdzību!
Dūda
Pareizi vīrieši saka,ka sievietēm nav loģiskās domāšanas...
Daudzām, ļoti daudzām, ieprieciniet sevi ar domu, ka ne tikai Jums vienai.
Kādus tikai brīnumus man nav nācies šajā sakarā piedzīvot...

Un tūkstoš reižu vienkāršākās dzīves situācijās.
Šis EDS paraksta fails patiešām ir ķīniešu ābece. Kaut ko stulbāku un idiotiskāku "Dati" laikam nebija spējīgi izdomāt.
Айвар, а выписки ещё не пробовали заказывать через ЭДС? Вот где "шедевр" тоLOL
Вчера сдала отчёты, до сих пор нет подтверждения, что приняты.Раньше ночью приходили.
И что надо думать?:-x
Что в ЭДСе опять аврал и зашкалило серверыLOL
Вот интересно, только у нас любое хорошее дело способны превратить в полное г... или во всём мире так?
Не, только у нас. Потому как мы всегда хоЧим как лучшей, а получается как всегда.:-<
Я только одну свою фирму перевела на ЭДС, остальные НЕ БУДУ. Не нравится мне.......
Всё у нас через ж.....
Paldies,Aivarsoo7-nomierinājāt! Uzreiz sajutos labāk!
Bet ar parakstu viss OK! Tikai izdomāju,ka uzrakstīšu pilnvaru,lai ļauj man pašai parakstīt! Savādāk baigais čakars-ej ar savu paroli,tad ārā,tad ar šefienes...bet visumā man tas EDS patīk...LOL
Lai kas arī kādreiz ar EDS nenotiek, tomēr visas firmas esmu " pārvedusi " uz EDS.Tā tomēr daudz daudz ērtāk( pēc manām domām) un labāk nekā iet, braukt, sūtīt utt. citādā veidā saistīties ar VID.
Я что, тут единственно довольный ЭДСом?

Выписки, это, конечно,...... но все остальное очень устраивает.
Duda43, domāju ka ar pilnvaru būs grūtības. Vid tādu pilvaru neņem par pilnu. Tikai UR reģistrētu. Neviens Jums taču ar novērošanas kameru neskatās vai to pogu ar paroli nospiediet Jūs vai valdes loceklis. Spiediet droši un paraktieties kas Jums liedz8-)
Kel, es arī esmu apmierināta:-D
Закрыть
Краткое описание нарушения