Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kases grāmata
Zinu, ka Jums nepatīk atkārtoties, bet tomēr lūgšu palīdzību
6.1 Ja saskaņā ar uzņēmuma vadītāja noteikto kārtību kasieris operators darbdienas laikā saņemto skaidro naudu nodod inkasatoram iemaksāšanai uzņēmuma kontā kredītiestādē vai krājaizdevu sabiedrībā vai šo naudu pats iemaksā uzņēmuma kontā kredītiestādē vai krājaizdevu sabiedrībā, kases grāmatu nekārto un kases operācijas reģistrē kases aparāta žurnālā saskaņā ar normatīvajiem aktiem, kas nosaka nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektronisko ierīču un iekārtu lietošanas kārtību
izlasīju noteikumu grozījumus un tagad domāju vai es varētu atteikties rakstīt kases grāmatu?
uzņēmumam ir specializētās kases sistēmas, kuros reģistrē ieņēmumus, skaidru naudu no operātoriem saņem uzņēmuma vadītājs (vieta nav noteikta, direktors operātoru var satikt arī uz ielas un saņemt naudu), neatnesot pat līdz birojam, protams operatoriem var rasties izdevumi, par kuriem viņi naudas vietā iesniedz čekus, tai pašā brīdī viņi var saņemt arī algu.
speciālajām sistēmām tiek kārtoti EKA žurnāli
bet naudas kustība, reģistrēta direktora kladē.
Vai ar šīm izmaiņām es varu nekārtot kases grāmatu, vai tomēr nav variantu?
Tikkai nesūtiet uz meklētāju
Ответы (56)
bet naudas kustība, reģistrēta direktora kladē.
SUPER!
direktora kladē - это и есть кассовая книга. Если он не хочет делать ее по правилам, то по правилам придется делать вам.
Передачу инкассированных денег в банк через кассовую книгу регистрировать сейчас не надо. Но если у вас есть другие платежи наличными (зарплата, чеки), то придется ее писать. В том числе указывать откуда эти деньги появились у директора.
AndaZ nesmejieties, tā ir dzīves īstenība, bet man kā muļķim mēneša beigās jāgudro kases grāmatu kā aizpildīt, vēl pie tā pie "direktora klades " klāt netieku, slepena info!
A ko man darīt?
direktora kladē - это и есть кассовая книга - tā ir tikai klade, lai viņš zinātu, cik viņš saņēmis un cik izmaksājis
vai tiešam nekā to nevar apiet, te lasīju par avansa norēķiniem! Vai tas nevarētu iet cauri?
Kāda slepena info! paņemiet Z atskaites un būs viss zināms
Vai Jūsu operātori nevar iemaksāt naudu bankā?
Andaz
nav z atskaišu tur jau tā problēma
Larao
Nevar direktors mīl skaidru naudu, un bankām neuzticas
tā ir tikai klade, lai viņš zinātu,
Дело в том, что деньги фирмы - не есть его личные деньги. Это он от жены может заначку прятать. А движение денег фирмы не может быть секретом от бухгалтера потому что оно все должно проходить через бухучет.
Если у вас там и левачок гуляет, то по крайней мере для окружающих надо создать видимость и писать кассовую книгу так, как положено по правилам.
Puika -nu neticas ka EKA žurnāls, kurā ir arī z atskaites Jums nav pieejams.
specializētās iekārtas nav nodrošinātas ar šādu funkciju
laikam jau nekā, būs jāmokās tālāk
Labi, labi līdz pirmajai VID pārbaudei kad uzliks kādu sodiņu.Vai sen firma tā darbojas?
Kas tās par specializētajām sistēmām kurām nav Z atskaišu?
Par "vienrocim-bandītam" ir!
Sola
ir tāda lieta un bez Z atskaitēm!
No kā tad veic ierakstus EKA žurnālā?
Tieši to pašu nupat gribēju jautāt.
Pirmo reizi par tādām dzirdu.
Ko tik jaunu te nevar uzzināt.
Ir rādītāji uz pašām ierīcēm, bet es fizizski tos nevaru apskraidīt katru dienu un nevaru tikst galā ar direktoru, Viņa atbilde uz to TU esi grāmatvedis tiec ar visu galā pats
Закрыть
Краткое описание нарушения