Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Kases grāmata К списку тем

Kases grāmata
Zinu, ka Jums nepatīk atkārtoties, bet tomēr lūgšu palīdzību

6.1 Ja saskaņā ar uzņēmuma vadītāja noteikto kārtību kasieris operators darbdienas laikā saņemto skaidro naudu nodod inkasatoram iemaksāšanai uzņēmuma kontā kredītiestādē vai krājaizdevu sabiedrībā vai šo naudu pats iemaksā uzņēmuma kontā kredītiestādē vai krājaizdevu sabiedrībā, kases grāmatu nekārto un kases operācijas reģistrē kases aparāta žurnālā saskaņā ar normatīvajiem aktiem, kas nosaka nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektronisko ierīču un iekārtu lietošanas kārtību

izlasīju noteikumu grozījumus un tagad domāju vai es varētu atteikties rakstīt kases grāmatu?

uzņēmumam ir specializētās kases sistēmas, kuros reģistrē ieņēmumus, skaidru naudu no operātoriem saņem uzņēmuma vadītājs (vieta nav noteikta, direktors operātoru var satikt arī uz ielas un saņemt naudu), neatnesot pat līdz birojam, protams operatoriem var rasties izdevumi, par kuriem viņi naudas vietā iesniedz čekus, tai pašā brīdī viņi var saņemt arī algu.

speciālajām sistēmām tiek kārtoti EKA žurnāli

bet naudas kustība, reģistrēta direktora kladē.

Vai ar šīm izmaiņām es varu nekārtot kases grāmatu, vai tomēr nav variantu?

Tikkai nesūtiet uz meklētāju
Puika
Puika 13.02.2008 15:51
385 сообщений на сайте

Ответы (56)

Puika

Lana5

Kā Jums ir?

Mums ir viss ka noteikts likumdošanā...

Taksometru žurnāli,kurus aizpilda katru dienu,kases grāmata un tt.
Lana5
Lana5 13.02.2008 16:59
218 сообщений на сайте
un kā Jūs ar to cīnaties, lai visu aizpildītu?
Puika
Puika 13.02.2008 17:01
385 сообщений на сайте
Puika

ziņojumu: 24 13.02.2008 16:56

sisls2@inbox.lv

vai atsūtīsiet kaut ko labu?
Puika
Puika 13.02.2008 17:06
385 сообщений на сайте
Man nau ne ar vienu jācīnās,es izstāstu ko man vajag lai es varētu kārtot grāmatvedību un viss notiek.Turnav divu domu vispār,KĀ Jūs, kā grāmatvedis, pieļaujat šādu situāciju.Jums jau viņam jāizstāsta kā pareizi darīt.
Lana5
Lana5 13.02.2008 17:06
218 сообщений на сайте
Lana5

es ar pie takšiem piederu un ļoti labi saprotu Puiku, man vajadzēja gadu, lai ieviestu kārtību
Larao
Larao 13.02.2008 17:08
6767 сообщений на сайте
vecā padomju laika kaluma cilvēkiem ir grūti kaut ko iemācīt vai ieskaidrot
Puika
Puika 13.02.2008 17:09
385 сообщений на сайте
jā vecam sunim jaunus trikus neiemācīt
Larao
Larao 13.02.2008 17:09
6767 сообщений на сайте
Nu tad Jums pašam to grāmatvedību jāsakārto tā lai viss būtu ''čiki''.Taisat labāk kasi tur varēsiet to naudas kustību kontrolēt,bankā jau neko izmainīt nevarēsiet.Cik saprotu žurnāli tiek pildīti,čeki nodoti,alga paņemta,tatad Jums ir uz ko balstīties.Tik parakstus jāsavāc.:-)
Lana5
Lana5 13.02.2008 17:20
218 сообщений на сайте
sakiet lūdzu, kā Jūs uzskaitiet degvielas čekus, vai katram šoferim savu avansa norēķinu taisiet?
Puika
Puika 13.02.2008 17:23
385 сообщений на сайте
Paskataties e-pastā
Lana5
Lana5 13.02.2008 17:37
218 сообщений на сайте
vecā padomju laika kaluma cilvēkiem ir grūti kaut ko iemācīt vai ieskaidrot

----------

А вот про это не надо. Те, кто работал в советское время прекрасно знают, что из кассы нельзя было получить ни одной копейки, не исписав для этого кучу бумаги. Они все умеют, и авансовые отчеты заполнять, и путевки писать, и кассовые книги вести. Ничего нового за время независимости в этой области придумано не было.

Это уже новомодный бардак - таскать деньги в кармане и любое требование о наведении хоть какого-то порядка воспринимать как проявление оккупационного тоталитаризма и удушение свободного предпринимательства.
Maija
Maija 13.02.2008 18:08
28223 сообщения на сайте
Lasu šo visu un domāju - kāpēc gan neatļaut visiem direktoriem grāmatvedības uzskaiti kārtot kladēs...!

Vienīgi - būtu grāmatvežu pārpalikums. Bet tas jau nekas - tagad viegli var pārkvalificēties. Citiem vārdiem sakot, vecie suņi var jaunus trikus iemācīties, jo tāda pārkvalifikācija jau nu nebūtu jāuzskata kā проявление оккупационного тоталитаризма и удушение свободного предпринимательства.
Aivars007
Aivars007 13.02.2008 18:36
26984 сообщения на сайте
"vecā padomju laika kaluma cilvēkiem ir grūti kaut ko iemācīt vai ieskaidrot" - ха-ха, почему-то люди, получившие образование в то время, согли легко переквалифицироваться на другую специальность, а вот нонешние, даже по специальности ученые, ни фига и в своей специальности не могут.
Martinas
Martinas 13.02.2008 19:51
38532 сообщения на сайте
Kā nu не могут! Vēl kā могут!

Atrod vgk.lv uzdod jautājumus, ja iesaki pamācīties - nolamā, un kā vēl могут!

Agrāk, beidzot skolu un saņemot diplomu, bija arī jāzina tas, par ko mācījies. Šodien pietiek tikai ar diplomu - zināšanas nav vajadzīgas.
Aivars007
Aivars007 13.02.2008 22:43
26984 сообщения на сайте
Es arī par to pašu.
Martinas
Martinas 13.02.2008 23:56
38532 сообщения на сайте
Nuja, kad es sāku par grāmatvedi strādāt, tāda vgk nebija pašai bija uz kursiem jāiet, jāmācās no mācību grāmatām, pierakstiem, jākonspektē ......
Andaz
Andaz 14.02.2008 11:56
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.