Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
grāmatojumi
Sveiki! Paliidziet iesaaceejai!! Sakiet, luudzu, kaa jaagraamato bankas atskaitiijums no konta par:
1) konta apkalposhanu
2) naudas pārskaitiijumu
Un kaa buutu graamatojama maksa par telefona reekjiniem administraacijas vajadziibaam???
????
D7710 K2610
Ответы (31)
D7751K262==KONTA APKALPOšANA
Var but D5310K2620.- rēķinu apmaksa. D2610K2620- viss ir atkarīgs no konta planu
Konta apkalpošana D7750 K2620
Pārskaitījums D5310 K2620
Rēķins par telefona sakariem D7710 D5721 K5310
Bet vispār jau būtu jāmācās par grāmatvedi, ja ir vēlēšanās strādāt par grāmatvedi.
Es, piemēram, neprotu maizi cept. Bet tāpēc internetā neuzdodu jautājumu, kā pareizi to darīt.
Kases nav!!!
Un par paarskaitiijumu taapat D7751K2620??
Paldies!!!
Maaciibu procesaa jau tad tie jautaajumi rodas.. navar jau uzreiz visss buut skaidrs, no riita pamostoties!!
Ja. ja ta ir komisijas nauda par pārskaitijumu
Ja esat mācību procesā, tad šādiem mērķiem ir mācību grāmatas. Ja protat lasīt internetā, tad būtu jāprot lasīt arī grāmatā.
... samaksaats par reekjiniem
D5310 K2620
D5721 K2620?
P.S. lasiit protu, bet atbildes no reaaliem kaut kaa saprotamaak skan
Apmaksāts jau agrāk iegrāmatotais rēķins
D5310 K2620
Samaksāts par pašu pārskaitījumu (atskaitīts no konta bankā, parasti tie ir 20, 30 vai vairāk santīmu)
D7750 K2620
Что же Вы так агрессивно реагируете??? В своём вопросе она предупредила, что только начала работать. Так, зачем Вы читаете и отвечаете, если так уж раздражены??? Я не сомневаюсь, что эта девушка сама бы нашла решение этого вопроса, но, если есть возможность (форум), почему бы и не спросить?!?!?!
PVN kontu izmanto, iegrāmatojot rēķinus - attieconot to summas uz izdevumiem:
D7710 D5721 K5310
Šo rēķinu apmaksājot ar pārskaitījumu
D5310 K2620 - kopējā summa, ar visu PVN
Konts 5721 vairs nav jāaiztiek.
Aivar007, es arī esmu iesācēja, lasu grāmatas, eju uz kursiem..utt., bet tas nenozīmē ka šeit nevaru paprasīt kādu jautājumu,kā saka informāciju un zināšanas vēlos gūt no visiem un visur un dažādiem avotiem, jūs jau drošivien saprotat ka iesācējam grāmatvedim ir ļooooti daidz jautājumu..
Lolo4ka
Tikai mieru - iedzeriet kādu nomierinošu tējiņu. Ne Jums mani mācīt, dārgā.
PAldies, Lolo4ka!!! Katrs no mums ir bijis iesaaceejs un man personiigi šķiet, ka tikai darot var labaak iemaaciites, nevis baidoties un sēžot bibliotēkā!
Megacka
Varētu jau Jums piekrist, ja šie jautājumi nebūtu tik elementāri, atbildes uz kuriem būtu jāzina jebkuram iesācējam.
Jautājumi, diemžēl, liecina par ko citu - par to, ka nav priekšstata par grāmatvedības uzskaiti.
un galu galā ja kautkas tik ļoti tracina šajos iesācēju jūsuprāt "dumjajos jautājumos", nenāciet šajā sadaļā vispār, neviens jau nespiež:-P
Закрыть
Краткое описание нарушения