Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
допустимые % кредитам К списку тем
Karina-mail 21.02.2008 11:19
61 сообщение на сайте
61 сообщение на сайте
Ответы (13)
(4) Šā panta pirmo un otro daļu nepiemēro kredītiestādēm un apdrošināšanas sabiedrībām, kā arī procentu maksājumiem par kredītiem, līzinga pakalpojumiem un aizņēmumiem, kas saņemti no Latvijas Republikā vai citā Eiropas Savienības dalībvalstī reģistrētas kredītiestādes, Latvijas Republikas Valsts kases, Ziemeļu investīciju bankas vai no Pasaules Bankas grupas, kā arī no Latvijas Republikas rezidentiem.
6.4(prim) pants. Apliekamā ienākuma koriģēšana par procentu maksājumiem
http://www.likumi.lv/doc.php?mode=DOC&id=34094
http://www.likumi.lv/doc.php?mode=DOC&id=34094
Tādēļ bija arī papildjautājums ( Jūs ta izdarīsiet pareizi par to pat nešaubos.)ka atbilde šķita nepilnīga.- bet dodot padomus jārēķinās ka daudzi diemžēl šeit gūto informāciju uztver kā precīzu un pareizu.- uzkar kā karogu uz galvas un - uz priekšu.
vot es tagad nesaprotu, ja man ir īstermiņa overdrafts Hansabankā uzņēmumam (3000 LVL), kur ir % gan par izlietoto summu (25%), gan par neizmantoto (2%), tad uz mani ar attiecas UIN deklarācijas 15, 15.1 un/vai 15.2 punkts?
(4) Šā panta pirmo un otro daļu nepiemēro kredītiestādēm un apdrošināšanas sabiedrībām, kā arī procentu maksājumiem par kredītiem...
No šī it kā jāsecina, ka UIN likuma 6.4 pants (Apliekamā ienākuma koriģēšana par procentu maksājumiem) uz mani neattiecas, bet kā tad ir īstenībā? Paldies, paldies, paldies jau iepriekš!
(4) Šā panta pirmo un otro daļu nepiemēro kredītiestādēm un apdrošināšanas sabiedrībām, kā arī procentu maksājumiem par kredītiem...
No šī it kā jāsecina, ka UIN likuma 6.4 pants (Apliekamā ienākuma koriģēšana par procentu maksājumiem) uz mani neattiecas, bet kā tad ir īstenībā? Paldies, paldies, paldies jau iepriekš!
Andzzeys 12.03.2008 11:42
68 сообщений на сайте
68 сообщений на сайте
Hallo?
Andzzeys 13.03.2008 14:16
68 сообщений на сайте
68 сообщений на сайте
Вы сами на свой вопрос и ответили, на % от банков никогда ничего считать не надо было, а тем более - в этом годе
dazje tak? nu ok, cik palasīju citas tēmas šeit, tad no LR reģistrētas KREDĪTIESTĀDES paņemts aizdevums nav tur jājauc iekšā! I guess!
Andzzeys 13.03.2008 14:34
68 сообщений на сайте
68 сообщений на сайте
prieks par sevi!
Andzzeys 13.03.2008 15:13
68 сообщений на сайте
68 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть