Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Hobby Hall
Kolēģīšī! Lūdzu, lūdzu palasiet un palabojiet manu iesniegumu(sūdzību)
http://www.vgk.lv/lv/webftp/1868/1205-Ne_gramatvediba/13993/Hobby_Hall.doc
Ответы (33)
Manuprāt tur viss ir tā kā vajag un nekas nav jālabo. Viss izklāstīts skaidri un saprotami.
Arī es atlicināju laiku, lai izlasītu.
Viss ir skaidrs un saprotams, tikai pašās beigās es viņiem piedraudētu nevis ar augstākstāvošām organizācijām Somijā (no kurām arī jēgas nebūs), bet ar Patērētāju tiesību aizsardzības likumu un ar mūsu pašu Patērētāju tiesību aizsardzības centru. Viņi darbojas Latvijā, un viņiem jāatbild saskaņā ar Latvijas likumiem.
Veiksmi Jums, Ambera Zivs (Līdaka?).
Es arī izlasīju.Bet cenšos vairs no katalogiem neko nesūtīt sekojošu iemeslu dēļ:
1)preci nevar redzēt un aptaustīt (tiešī šī iemesla dēļ prece neatbilst gaidītajam)
2)apģērba izmēri gandrīz nekad neatbilst realitātei.Man ir 48.izmērs un nekādu izteiktu defektu nav.Betapģērbs bieži vien ir ar defektiem domātiem cilvēkiem:))).Vismaz tāds priekštats man ir radies.
3)Tā staigāšana uz pasta nodaļu vienkārši riebjas.
4)Uz šodienu mūsu veikalos ir pietiekoši daudz labu preču, ka katalogus var aizmirst.:-)
Paldies par to, ka izpalīdzējāt. Es tikai domāju, vai uzreiz draudēt ar mūsu Patērētāju tiesību aizsardzības centru un Latvijas tiesību orgāniem? Varbūt pagaidām pietiek tikai ar mājienu, ka mierā nelikšos.
Aivar, laikam tiešām esmu līdaka, jo savējos-zivis ēdu;-)
Ambera, pagaidām nedraudiet ne ar ko!Pagaidiet 7 dienas. Iespējams , ka saņemsiet kaut ko dāvanā par viņu kļūdām.Vismaz firmas kurām viņu prestižs ir svarīgs tā rīkotos.Man gan ar šīm katalogu firmām nekad nekas slikts nav atgadījies.Esmu sūtījis gan no Hoby Hall, gan no Quelle, gan sen atpakaļ no Anttila.Vissir bijis OK.
Es palieku pie sava - draudiet gan! Citādi neņems galvā.
Pats gan no katalogiem nekad un neko nepasūtu. Un man jau arī neko nevajag - man visa kā gana...
Variet arī padraudēt.Sliktāk no draudiem nevienam nebūs.Toties būs respekts no klientiem.
Aivars007, tā kā nedzīvoju Rīgā, tad no katalogiem mēģināju sūtīt apģērbus, kādus Jēkabpilī nevar nopirkt.Bettad sanāk tāda "pentere", ka vieglāk aizbraukt uz Rīgu un "pašļūkāt" pa veikaliem.:-)
Nu ja, vīriešiem nekad neko nevajagLOL
Ambera, par visiem vīriešiem tā nerunā.Man vajag un daudz!!!!:-D
A man neko, neko, neko nevajag - man visa kā gana, kaut gan pārsvarā pārtieku no svaiga gaisa un no mīlestības... uz darbu...
Veikalus neciešu kā šķiru! Eju tikai uz konkrētu veikalu pēc konkrētas preces. Un basta!
Intesanti:-S Es domāju, ka visi vīrieši vienādi... Izrādās - dažādi:-O
Vai cik dažādi, mīļā! Ļoti ļoti dažādi!
Vienīgi dārgi gan - kā sivēni pavasarī...
Nu ja, es jau vairs neatceros visus tos dažādos. Ja jau tik dārgi, tad turēšos pie tā, kas ir;-)
Protams, ka jāturas pie tā, kas ir.
Labāku atrast nemaz nav iespējams.
Un to saprot tikai tad, kad pašreizējais zaudēts.
Urāā! Saņēmu atbildi: "...Esam anulējuši aprēķināto summu par samaksas nokavējumu par rēķinu Nr... Šobrīd esat nokārtojusi visas savas saistības ar SIA Stocmann/ Hobby Hall. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām un ceram uz veiksmīgu turpmāko sadarbību.
Замечательно, Амберочка!
Правда, лучше бы не доходить до таких переписок.
Я немного пользовалась Hobby Hall, но как-то все благополучно.
И у меня положительные эмоции после сотрудничества с ними.Правда, уже больше года ничего у них не заказывала.
Acīmredzot, viņiem radušās tādas pašas problēmas, kā visur Latvijā - trūkst godīgu un atbildīgu darbinieku. Viss konflikts sākās ar vienu operatori, kas ne mācēja, ne gribēja noskaidrot pārpratumu. Nu taisni kā ar dažiem "grāmatvežiem" mūsu forumā. Tu centies noskaidrot jautājuma būtību, bet viņš(a) pasūta...
Viss ir labs, kas labi beidzas.
Ar ko arī apsveicu!
Не расстраивайтесь, Амберочка.Главное, что всё уже закончилось и с положительным результатом для Вас.:-)
Закрыть
Краткое описание нарушения