Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
UIN pārmaksa
Sveki, vēlējos uzzināt jūsu pieredzi un viedokļus. Situācija šāda, sastādot UIN par 2007.gaduaprēķinātais peļņas nodoklis ir 2600Ls, bet pagājušogada avansa maksājumos esmu samaksājusi 12000Ls. Tas nozīmē, ka man no valsts ir jāprasa nodoklis atpakaļ un ja jā, tas noteikti nozīmēs vid pārbaudi? Ta snozīmē visas grāmatvedības pārbaude par 2007.gadu??? ui kā negribētos to izbaudīt.
Pastāsties savus viedokļus un situācijas.
Ответы (13)
Mans viedoklis un pieredze ir šāda - līdzīgā gadījumā lūdzu novirzīt pārmaksu uz VSAOI, un pārbaudes nebija.
Man gan tā pārmaksa bija ap 3000 Ls, nebija 10 tūkst.
MVVNAPFDV
Es neko neprasīju, lai 2008.gadā nav nekas jāmaksā.
Вы хотите просить вернуть переплаченный налог, тогда скорее всего будет проверка.
Только по одной декларации по UIN par 2007.gadu- никто не придёт. Будет "висеть" как переплата.
es labprāt arī novirzītu uz citiem nodokļiem, bet vai arī tādos gadījumos VID neklauvē pie durvīm!!! Kaut gan, ja bauda tikai UIN deklarācijas posteņus, tad jau briesmīgs nekas tas nav. Vienīgais es tieki domāju, lai nonāktu pie UIN deklarācijas cipariem ir jāredz visa 2007.gadagrāmatvedība.
Ko Jūs tajā 2007.gadagrāmatvedībā esat paslēpusi?
Nu neko, tikai zinu, ja VID nāk, tad atradīs ko viņiem ne pa prātam viennozīmīgi, tas arī viss.Vienkārši negribās liekas pārbaudes.LOL
Tad neprasiet atpakaļ! Tāpat visādi avansa maksājumi būs 2008.gadā!
Vai novirziet citiem nodokļiem.
Lai gan - uz tematisko vienalga atnāks!
Ts gandrīz 2 gadus barojos no iepriekšējā perioda pārmaksātā UIN un neviens negāja (paldies Dievam!)
Noviziet uzreiz lielu daļu uz pāris nodokļiem un tikai sekojiet norakstīšanai.
Ts gandrīz 2 gadus barojos no iepriekšējā perioda pārmaksātā UIN un neviens negāja (paldies Dievam!)
Noviziet uzreiz lielu daļu uz pāris nodokļiem un tikai sekojiet norakstīšanai.
Nu tagad gan viņi naski attek uz pārbaudi jauniem uzņēmumiem. Kling-klang! Un klāt ir.
Par UIN novirzīšanu pārbaudes taisa ļoti reti, par šo baidīties domāju,ka nevajadzētu. Par PVN- gandrīz 100% taisa gan tās tematiskās.
Paldies par atsaucību un viedokļiem!!!!;-)
Закрыть
Краткое описание нарушения