Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Pārskata noformēšana К списку тем
Melioag 05.03.2008 09:58
234 сообщения на сайте
234 сообщения на сайте
Ответы (13)
es sašuju visu kopā
Larao 05.03.2008 10:00
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
labāk iesniegt atsevišķi
Inst 05.03.2008 10:01
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
nu tā kā man ir slikta pieredze ar tiem kas pieņēma gada pārsaktu, tad es sava mīļā miera labad sašuju visu kopā un atdodu "tiem", lai nedod dievs kaut kas viņiem nepazūd!
Larao 05.03.2008 11:38
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Nebūtu brīnums, ja kādā VIDā tā arī prasītu, jo katrā VID nodaļā joprojām ir savi likumi.
Piemēram, EDS pieļauj reģistrēt struktūrvienības likvidāciju. Ko arī izdarīju.
Pēc 2 mēnešiem apskatos - nekā, viss kā bijis.
Zvanu uz VID - man atbild - tajā EDS ir muļķības sarakstītas, nāciet šurp ar iesniegumu papīra formā, un atnesiet arī apliecības oriģinālu.
"Vot" tā, lūk!
Piemēram, EDS pieļauj reģistrēt struktūrvienības likvidāciju. Ko arī izdarīju.
Pēc 2 mēnešiem apskatos - nekā, viss kā bijis.
Zvanu uz VID - man atbild - tajā EDS ir muļķības sarakstītas, nāciet šurp ar iesniegumu papīra formā, un atnesiet arī apliecības oriģinālu.
"Vot" tā, lūk!
tieši tā!
Larao 05.03.2008 12:07
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Aiznesu. Atsevišķi. Nodevu.Pagājušajā gadā sašuvu kopā. Arī neko neteica.Secinājums: galvenais ir nodot! Apsveicu sevi ar gada pārskata veiksmīgu nodošanu! Urrāāā!!!:))) Paldies visiem kas padalījās pieredzē!
Melioag 05.03.2008 13:27
234 сообщения на сайте
234 сообщения на сайте
Laimīgā !!!!
Larao 05.03.2008 13:48
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
VIDā nododu atsevišķi, sev - visu iesienu vienā grāmatā.
Mans eks. ir grāmata vārda vistiešakajā nozīmē. Bez GP un UIN dekl., PVN gada dekl, avansa aprēķiniem, man tur ir gan KA pārskati pirms un pēc kontu slēgšanas, kontu slēgumi, visādu kontu atšifrējumi (829..826..819..), lai nav jāmeklē, ja ko ievajagas... viskaut kas.
Mans eks. ir grāmata vārda vistiešakajā nozīmē. Bez GP un UIN dekl., PVN gada dekl, avansa aprēķiniem, man tur ir gan KA pārskati pirms un pēc kontu slēgšanas, kontu slēgumi, visādu kontu atšifrējumi (829..826..819..), lai nav jāmeklē, ja ko ievajagas... viskaut kas.
Pagājušajā gadā sašuvu kopā. Arī neko neteica.
Ничего не говорят, но потом декларацию от годового отчета отшивают. Пожалейте инспекторов.
Ничего не говорят, но потом декларацию от годового отчета отшивают. Пожалейте инспекторов.
Nu re! Tagad pavisam skaidrs!Ņemšu vērā, paldies!
Melioag 06.03.2008 09:53
234 сообщения на сайте
234 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть