Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Seminārs К списку тем

Seminārs
Biju seminārā par darba samaksu 2008. gadā. Godīgi sakot, tik vīlusies pēc semināra nekad nebiju bijusi. Ja semināra programmā, cita starpā ir arī paredzētas atbildes uz jautājumiem, tad nu arī gāju ar domu, ka saņemšu atbildes uz saviem jautājumiem. Vispirms tika aizrādīts, ka konkrētais jautājums jau ir apkatīts kādā tur rakstā vienā no Bilances numuriem un paši vainīgi, ja neesat lasījuši. Bet, tāpēc, taču cilvēki iet uz semināriem!!! Kad kāds centās saņemt iespējamo risinājumu tieši savai "sāpei", lektore pat kļuva ērcīga un tikai noteica, tad dāviniet ar, vai, darāt kā gribat... Arī tās ir atbildes uz jautājumiem, tikai nez vai tādas atbildes cerēja saņemt semināra dalībnieki.

Aigak
Aigak 07.04.2008 22:32
44 сообщения на сайте

Ответы (35)

Pie kāda lektora bija seminārs?
Ilma
Ilma 07.04.2008 22:57
30495 сообщений на сайте
Lektore bija Maija Grebenko.
Aigak
Aigak 08.04.2008 08:52
44 сообщения на сайте
kops es apmekleeju vienu seminaaru pie siis lektores - tas bija pirmais un peedeejais seminaars pie siis lektores...
Lienciite
Lienciite 08.04.2008 09:16
131 сообщение на сайте
Es arī vairs neiešu uz semināriem pie šīs lektores.
Aigak
Aigak 08.04.2008 10:37
44 сообщения на сайте
Varu iedomāties cik stulbus jautājumus Jūs uzdevāt. Visi esam bijuši semināros un esam dzirdējuši ko tik tur nejautā, it kā nekad nebūtu mācījušies grāmatvedības pamatu pamatus un tos grib apgūt semināros. Semināri, galvenokārt ir domāti, lai iepazīstinātu ar jaunumiem likumdošanā un to piemērošanu, nevis lai rēķinātu Jūsu vietā algas.:-<
Ambera
Ambera 08.04.2008 10:51
21759 сообщений на сайте
Если Я оплачиваю, я имею право задавать вопросы. Нет?:-O
090909
090909 08.04.2008 11:06
3245 сообщений на сайте
Es nedomāju, ka tie jautājumi bija stulbi un neviens tur arī necerēja, ka mūsu vietā lektore rēķinās algas.

Nez par kādiem jaunumiem likumdošanā var būt runa, ja tēma saucas darba alga 2008. gadā, bet stāstīja kā jāaizpilda paziņojumi par algas nodokli, kas jau bija jānodod līdz 1. februārim. Lektore tikai noteica, ka paši esam vainīgi, ka nākam klausīties aprīlī janvāra semināru.:-|
Aigak
Aigak 08.04.2008 11:18
44 сообщения на сайте
Ambera,

starp citu, man arī nepatika pēdējais viņas seminārs, kurā es biju

Mēs tur nebijam nekādi "iesācēji" un šo cilvēku klausijamies ne pirmo reizi !!!

Tika ļoti garlaicīgi nolasīts standarta teksts ar ļoti šauriem komentāriem (labi, ja pāris vārdiņi). Lektore bija galīgi nogurusi, uz jautājumiem (NE stulbiem !!!) atbildēja tieši tā, ka raksta Aigak.

Īsāk runājot, tas bija, maigi izsakoties, GARLAICĪGI.

Visi tik plecus paraustīja, kāpēc vispār bija jānāk pie mums un jātērē savu un mūsu laiku ....
Klvn2
Klvn2 08.04.2008 11:20
нет сообщений на сайте
Kā ar Ingrīdu Jesperi?
Kurmitis
Kurmitis 08.04.2008 11:28
9 сообщений на сайте
Было время я тоже ходила на Гребенко.Потом разочаровалась.Может быть я "выросла" из ее семинаров, может быть возраст лектора, а может и то и другое.
Tatjana20
Tatjana20 08.04.2008 11:33
1635 сообщений на сайте
Nu tad varbūt šeit uzdodiet savus jautājumus?!

Tad jau redzēsim, kas par jautājumiem - citādi kaķis maisā...
Mu-maija
Mu-maija 08.04.2008 12:19
15885 сообщений на сайте
MU-maija,

vai seminārā tika uzdoti stulbi jautājumi?
Aigak
Aigak 08.04.2008 17:56
44 сообщения на сайте
Всегда с удовольствием слушаю семинары М.Гребенко, спасибо ей огромное!

Возможно, что некоторые не выросли, а недоросли?>:-0
Inst
Inst 08.04.2008 17:59
нет сообщений на сайте

Я только о себе.Про некоторых не знаю.
Tatjana20
Tatjana20 08.04.2008 18:23
1635 сообщений на сайте
...jautājums jau ir apkatīts kādā tur rakstā vienā no Bilances numuriem un paši vainīgi, ja neesat lasījuši...

Laikam nevajadzētu pārraustīt teikto.

Jums vienkārši bija piedāvāts (atgādināts) paskatīties maija un septembra "Bilances" numurus, jo tie divi raksti (katrs vairāk par 5 lpp.) ar aprēķiniem nav iespējams skaidrot divos vārdos seminara laikā. Tos jālasa pašam un klusumā.

Jo vairāk neviens arī nemēģināja Jūs vainot. Pašūs rakstus neesmu tiesīga likt semināra materiālā.
Mu-maija
Mu-maija 08.04.2008 18:23
15885 сообщений на сайте
Gtn

Я только о себе.Про некоторых не знаю.

О себе, любимой, всегда хорошо, об остальных как получится? Доброжелательная вы наша.
Inst
Inst 08.04.2008 18:44
нет сообщений на сайте
Уважаеммые , напишу так, чтобы поняли.Я разочаровалась в семинарах, проводимых лектором. Знания и умения это одно, а семинары с годами, "дешевеют", несмотря на то, что фирмы за них просят больше.

Инст, Вы считаете, что я должна либезить и врать? Как видно из темы, такого мнения не только я.
Tatjana20
Tatjana20 08.04.2008 18:50
1635 сообщений на сайте
Es kaut kā biju iedomājusies, ka reizēm var atbildēt arī uz jautājumu neieslīgstot šausmīgi garos aprēķinos. Ja pasaka, ka apdrošināšanas prēmija jāsadala proporcionāli mēnešiem, es to spēju izdarīt, man nevajag priekšā paraugu uz 3 lapām. Ja jāapliek ar nodokļiem, arī to spēju sarēķināt pati.

Varbt vienkārši trāpīju nepareizajā seminārā un tāpēc drusku vilšanās.
Aigak
Aigak 08.04.2008 20:29
44 сообщения на сайте
Думаю, что врядли вы меня поймете, напиши я, что думаю. Вот только ваши слова никак не сочетаются с вашими же отсылками к Библии в одной теме, к помощи людям в другой.

Inst
Inst 08.04.2008 20:55
нет сообщений на сайте
Прошли те времена, когда на семинарах всем и всё разжёвывали и в рот укладывали, да ещё и проглотить помогали. А некоторым всё хочеться именно на свой вопрос ответ получить, типо я заплатил, вот и отвечайте теперь на всю аудиторию только мне.
Tt7
Tt7 08.04.2008 22:04
37863 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.