Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
No kādām daļām sastāv gada pārskats mazam uzņēmumam К списку тем
Otija 14.05.2008 16:51
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
Ответы (25)
Viss var būt, jo esmu redzējusi grāmatvedības firmu pakalpojumus sliktā kvalitātē. Bet ja gribas labu kvalitāti jāalgo grāmatvedis firmai un samaksa tad būs apmēram 2x lielāka.Esmu redzējusi labu apkalpošanu grāmatvedības firmās tikai arī tad tā samaksa nav no lētākajām.Tā kā darba kvalitāte nevar būt par zemu maksu kā to visbiežāk grib firmas.
Kas lēti pērk tas dārgi maksā!
Skopais maksā divreiz!
...
Tiem, kas žēlo naudu savam grāmatvedim, tad arī dabū šādas firmas un tādu rezultātu!
Skopais maksā divreiz!
...
Tiem, kas žēlo naudu savam grāmatvedim, tad arī dabū šādas firmas un tādu rezultātu!
Patiesībā par to man grūti spriest - cik būtu adekvāta maksa par grāmatvedības apkalpošanu uzņēmumam ar 2 darbiniekiem un veikaliņu, kurā pārdod ļoti specifiskas - tehniska lietas ar labi ja vienu darījumu dienā vai nedēļā...Nezinu, jo ar to neesmu saskārusies.
Otija 20.05.2008 13:34
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
Каждый определяет эту цену для себя сам.
Исходите из того, что сейчас мин.зарплата 160,
Берите 50-100-150 % от нее в зависимости от объема работы.
Otija, вам жалко директора СИА, но за бесценок работать тоже не стоит, подумайте о методиках и т.п.
Исходите из того, что сейчас мин.зарплата 160,
Берите 50-100-150 % от нее в зависимости от объема работы.
Otija, вам жалко директора СИА, но за бесценок работать тоже не стоит, подумайте о методиках и т.п.
Nu protams, par to jau neiet runa, vienekārši zinu, ka par to apkalpošanu viņi maksāja 100 Ls mēnesī un nezinu, vai tas bija lē†i vai normāli, (no tā viedokļa,kas lēti pērk, tas dārgi maksā) ka it kā gribot ieekonomēt, ņem lētas grāmatvedības firmiņas.
Otija 20.05.2008 15:19
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть