Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Naudas plūsma (netiešā metode) К списку тем
Naudas plūsma (netiešā metode)
Aile samaksātais UIN.
Vai te parādās pārskata gada UIN?
Uzņēmumam ir UIN pārmaksa un pārskata gadā maksājumi no bankas netika veikti, bet par UIN avansa maksājumu vērtību samazinājās pārmaksa.
Ответы (7)
Появятся в декларации по ПНП.Разницу доплатите или останется на следующий год.
Vijolite, izlasīju šo forumu. Tagad mēģināšu ar piemēru parādīt, kā es sapratu un varbūt kāds varētu pakomentēt. 2007. gadā aprēķinātais UIN 1000Ls. Bilancē uzrādās parāds UIN 400Ls, jo bija UIN pārmaksa. Man no kreditoriem gada beigās jāpaņem nost 400Ls UIN. Ailē samaksātais UIN 600Ls.
И из дебиторов на начало переплату тоже убрать надо.
Komarik, vai tad nav tā šajā gadījumā, ka 600Ls pārmaksa jāpaņem nost no debitoriem gada sākumā un izdevumi UIN ir 0 (reāli jau nauda UIN no bankas neiziet). Citādāk nesanāk summas.
Pareizi, 600 jāņem arī no debitoriem gada sākumā laukā, kā to raksta Komarik, un tad jārēķina debitoru parāda + vai -( ja vēl ir citi debitori), un izdevumi Jūsu gadījumā UIen nodoklim būs 0.
Paldies, tagad man skaidrs.
Закрыть
Краткое описание нарушения