Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Grāmatvežiem, kas apkalpo mājās mazos uzņēmumus К списку тем
Ответы (83)
Es domāju Zalktis.Tildimazie nepavelk un pārējās programmas arī.

Aivareno 07.06.2008 16:25
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Tildes Jumis

Krikliepa 09.06.2008 12:06
207 сообщений на сайте
207 сообщений на сайте
Es arī strādāju mājās un lietoju Tildes Jumi.
Mani vienmēr ir mocījis šis jautājums/kritērijs - liels vai mazs uzņēmums! Jo ne vienmēr to var salīdzināt ar GP likuma kritērijiem.
Ja ir viena pavadzīme pa mēnesi ar apgrozījumu 10 milj. - kas galugalā ir ar to uzņēmumu - liels vai mazs?
Bet, ja man ir 200 p/z pa mēnesi, katra pa 10 lati? Tas ir liels vai mazs???
Mani vienmēr ir mocījis šis jautājums/kritērijs - liels vai mazs uzņēmums! Jo ne vienmēr to var salīdzināt ar GP likuma kritērijiem.
Ja ir viena pavadzīme pa mēnesi ar apgrozījumu 10 milj. - kas galugalā ir ar to uzņēmumu - liels vai mazs?
Bet, ja man ir 200 p/z pa mēnesi, katra pa 10 lati? Tas ir liels vai mazs???
Tikai esmu dzirdējusi( neesmu kompj.spciāliste) ka daudzi kompjūteri lielās programmas nemaz nevelk.
Andaz, manuprāt mazs uzņēmums ir tāds, kuram apgrozījums arī ir mazs. Viens darījums ar 10 miljoniem mēnesī nav mazs.Tāds var atļauties piecus Tildes Jumis.Mazsir tāds , kurš nomaksājot nodokļus un algas un citus izdevumus, paliek ar pārsimt latiem lielu peļņu mēnesī.:-)

Aivareno 09.06.2008 22:45
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Может и так быть, по-моему, для каждой программы пишутся параметры, которым должен соответствовать компьютер.
"daudzi kompjūteri lielās programmas nemaz nevelk" - не обобщайте, потеря производительности в большей степени зависит от объёмов данных. Если Вы возьмёте "большую" (и что значит большую?) программу для "малой" фирмы, то на ЛЮБОМ компьютере она будет работать быстро. Поместите базу данных на сервер - и вот уже производительность может зависеть от параметров сети и т.д. - факторов может быть много, но к "малым" объёмам данных это практически не имеет отношения.
"для каждой программы пишутся параметры" - как правило это средние показатели, не учитывающие производительность программы при работе с большими объёмами.
В этом случае можно сказать, что большинство современных компьютеров соответсвуют параметрам установки любых программ для обработки бух. данных.
В этом случае можно сказать, что большинство современных компьютеров соответсвуют параметрам установки любых программ для обработки бух. данных.
Aivareno - tas ir strīdīgs jautājums, Jo es to jautāju no grāmatvedības viedokļa. Sēžu mājās un apkalpoju uzņēmumus - man ar vienu p/z par 10 milj ir mazāk darba, nekā tam ar 200 p/z. Tātad - priekš manis mazs ir tas, kam dokumentu mazāk un nevis tas, kam apgrozījums mazāks.
ja dokumentu maz, tad es noteikti izvēlētos Zalkti, kaut arī varētu atļauties Tildes Jumi.JO - nav tik daudz ekstru.Armazu dokumentu apgrozījumu ekstras nav vajadzīgas.Bet ja uzņēmums ir nopietnāks un arī apgrozījums lielāks - tad Tildes Jumi noteikti.

Aivareno 12.06.2008 14:51
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Te es atkal oponēšu - ja man ir liels (apgrozījuma ziņā, klientu ziņā) uzņēmums, tad respektablāk izskatās Jumis, nevis Zalktis.
Bet - citādi - pilnīgi piekrītu.
Bet - citādi - pilnīgi piekrītu.
Es cilvēkus un uzņēmumus sen vairs nevērtēju pēc zīmoliem.Bet tas ir katra gaumes jautājums. Man ir svarīgas citas īpašibas.:-)

Aivareno 12.06.2008 22:11
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть