Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Grāmatvežiem, kas apkalpo mājās mazos uzņēmumus К списку тем
Ответы (83)
Tas labi, Aivareno! Man gan ir gadījies, ka uzņēmums iegādājas vājprātā dārgu progrmammu tikai tāpēc, ka "mēs nedrīkstam strādāt ar tāduvaišitāgu, jo esam lieli un duper-puper! Ko par mums teiks darījuma partneri, ja redzēs, ka strādājam ar "mazo" programmu!"

Jā, visādi mēdz būt.Man patīk vairāk ja cilvēkam ir konkrēta motivācija.Piemēram es izvēlos šo programmu, jo man patīk.......Es pērku šīs botas, jo esmu pārliecinājies par to kvalititāti.Nevis man vajag jaunu auto, jo kaimiņam arī ir( kaut patiesībā nemaz nepavelku to finansiāli.)

Aivareno 13.06.2008 12:53
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Piedāvāju vēl vienu motivāciju: zinu, ka tuvākajā laikā apgrozījums augs, tomēr situācija nestabila. Tāpēc vajag progu, kas ļautu oreratīvi reaģēt uz katru dienu, uz katru brīdi.

Leciigaa 13.06.2008 13:53
2691 сообщение на сайте
2691 сообщение на сайте
tā "proga" (ja iet runa par grāmatvedības programmu) jau to situāciju stabilāku nepadarīs un uzņēmēja vietā naudiņu nepelnīs.
Tas nu gan nav arguments.

Leciigaa 13.06.2008 15:02
2691 сообщение на сайте
2691 сообщение на сайте
tas nav arguments kaut kam, tās ir pārdomas pēc izlasītā "Piedāvāju vēl vienu motivāciju: zinu, ka tuvākajā laikā apgrozījums augs, tomēr situācija nestabila. Tāpēc vajag progu, kas ļautu oreratīvi reaģēt uz katru dienu, uz katru brīdi."
Ne jau programma kārto grāmatvedību, bet gan grāmatvedis! Jo sarežģītāka, advancētāka programma, jo gudrākam jābūt grāmatvedim.
Programma pati par sevi ir tikai un vienīgi liels kalkulators!
Programma pati par sevi ir tikai un vienīgi liels kalkulators!
Piekrītu Cleo, programma var noderēt, kā palīglīdzeklis, bet nevis, kā '"Zelta zivtiņa'".Vēl ir viens paradokss.Nopērk dārgu programmu, bet knapi izveido nepieciešamās atskaites, par ekstrām nerunājot.

Aivareno 13.06.2008 16:00
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Nu re Andaz, jau uzrakstīja manu domu gaitu.Paldies.:-)

Aivareno 13.06.2008 16:00
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Tieši tā. Pēc tam brēc, ka programma to vai programma šito izdarījusi!
Programma dara tikai to, ko lietotājs tai liek!
Programma dara tikai to, ko lietotājs tai liek!
Kas Jums par fantāzijām! - tb pilna pasaule ar muļķiem?! 
Un vēl priecājaties par domu saskaņu...
Neko teikt.:-(

Un vēl priecājaties par domu saskaņu...
Neko teikt.:-(

Leciigaa 13.06.2008 16:05
2691 сообщение на сайте
2691 сообщение на сайте
Par to jau arī mans izbrīns - par jūsu pārdomām manis rakstītā sakarā.

Leciigaa 13.06.2008 16:14
2691 сообщение на сайте
2691 сообщение на сайте
Tas priecē, ka starp daudziem muļķiem parādās kāds gudrinieks, kurš izceļas ar savas domas lidojumu.
Mums, muļķiem, ir vismaz uz ko tiekties, rodas jauni izaicinājumi un tā tālāk.
Mums, muļķiem, ir vismaz uz ko tiekties, rodas jauni izaicinājumi un tā tālāk.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть