Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
IAL reģistrācijas žurnāls К списку тем
Ответы (12)
ienākošo apgrozāmo līdzekļu

Nelchik 11.06.2008 13:07
203 сообщения на сайте
203 сообщения на сайте
Сделайте себе сами такой как вам удобно. Стандартов нет. Главное номер, дата,имя-фамилия, IAL название, подпись в ргафе "получил", подпись в графе "сдал".
Здесь же есть и специалисты по охране труда:-D
Я еще знаю OWAS, RULA, SRG, QEC (ĀEK), NIOSH vienādojums
Я еще знаю OWAS, RULA, SRG, QEC (ĀEK), NIOSH vienādojums

IAL izsniegšanas žurnāls
1.vārds, uzvārds
2.amats
3.cimdi
4.apģērbs
5.apavi
6.brilles
7.....
8......
9.izsniegšanas datums
10.paraksts
primerno tak, glavnoje, shtob podpisi bili i shtob rabotniki dejstviteljno ispoljzovali IAL
1.vārds, uzvārds
2.amats
3.cimdi
4.apģērbs
5.apavi
6.brilles
7.....
8......
9.izsniegšanas datums
10.paraksts
primerno tak, glavnoje, shtob podpisi bili i shtob rabotniki dejstviteljno ispoljzovali IAL

Suhobokova 11.06.2008 22:45
13 сообщений на сайте
13 сообщений на сайте
Liels paldies.
Nesen izgāju 160 stundu kursus DA, sāku DA jautājumu sakārtošanu uzņēmumā(nu neliels tas uzņēmums), bet man ir liels izbrīns, ka te, pie mums, šajā jomā ir vakuums:(. "Pastaigāju" pa www.rulapām-bezgalīgs piedāvājums ar tipveida instrukcijām, blankām un pašu velnu...:DDD. Un neteikšu, ka baigi gudra un zinoša kļuvu pēc tiem kursiem. Tiem, kas strādājuši ar DA lietām jau senākos laikos, ir viss daudzmaz skaidrs. Bet man pagāja krietns laiks, kamēr izstudēju visus noteikumus un sāku saprast, ar ko vispār sākt. Punktu manam sašutumam pielika apstāklis, ka www.vdi.gov.lvuz šobrīdi nav pieejami normatīvie dokumenti, var atvērt tikai trīs likumus.
Tā ka-laika gaitā atļaušos vēl uzdot pa kādam jautājumam....
Nesen izgāju 160 stundu kursus DA, sāku DA jautājumu sakārtošanu uzņēmumā(nu neliels tas uzņēmums), bet man ir liels izbrīns, ka te, pie mums, šajā jomā ir vakuums:(. "Pastaigāju" pa www.rulapām-bezgalīgs piedāvājums ar tipveida instrukcijām, blankām un pašu velnu...:DDD. Un neteikšu, ka baigi gudra un zinoša kļuvu pēc tiem kursiem. Tiem, kas strādājuši ar DA lietām jau senākos laikos, ir viss daudzmaz skaidrs. Bet man pagāja krietns laiks, kamēr izstudēju visus noteikumus un sāku saprast, ar ko vispār sākt. Punktu manam sašutumam pielika apstāklis, ka www.vdi.gov.lvuz šobrīdi nav pieejami normatīvie dokumenti, var atvērt tikai trīs likumus.
Tā ka-laika gaitā atļaušos vēl uzdot pa kādam jautājumam....
ir jau tur šis tas informatīvo materiālu veidā. http://www.vdi.gov.lv/index.php?menu_id=133&lang_id=1
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть