Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
PL uzkaite JUMIS 2008 К списку тем
Ответы (28)
У меня программа 2007 года. Отдельно карточка учета основного средства и отдельно проводка по счетам. Так, по-моему, было.
В Tildes Jumis есть раздел Pamatlidzekļu туда заносятся PL. А контируете в накладных проводкой Д1230К5310.
Svetsan 19.06.2008 16:01
25 сообщений на сайте
25 сообщений на сайте
Turpat, kur visus pārējos grāmatojumus: finanšu dokumentos.
Julijam 19.06.2008 16:16
380 сообщений на сайте
380 сообщений на сайте
Julija_k 19.06.2008 16:39
2014 сообщений на сайте
2014 сообщений на сайте
Dennii - tādi "sertificēti" izplatītāji jātriec ratā! Tie tikai sabojā iespaidu par programmu un tāpēc jādod par viņiem atsauksmes uz Tildi!
Aldis_pck 20.06.2008 08:48
77 сообщений на сайте
77 сообщений на сайте
Larao 20.06.2008 08:58
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Larao 20.06.2008 08:59
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Раздел программы по основным средствам, по заработной плате в Tildes Jumis НЕ сязаны с финансовой частью, ВСЕ проводки нужно самой делать, автоматически ничего не переносится. Я считаю, что это большой недостаток - недоработка этой программы. У меня такое впечатление, что эта программа создана програмистами для программистов, а не для бухгалтеров. Очень много нужно делать самой, в ручную.
Natta! Protams, ka grāmatvedība jākārto grāmatvedim! Pie tam - viņam jābūt gudram un zinošam!
Ja programma visu sakontēs, tad - priekš kā uzņēmumā izglītots grāmatvedis? Atlaidīs no darba (jo viņam vairāk jāmaksā) un paņems skuķi, kas neko nejēdz (tāpat tačiu programma visu izdara)!
Ja programma visu jūsu vietā sagrāmatos, tas nozīmē arī to, ka grāmatvedis kļūdīsies daudz biežāk, jo paļausies tikai uz programmu, un mazāk pārbaudīs datus!
Ja programma visu sakontēs, tad - priekš kā uzņēmumā izglītots grāmatvedis? Atlaidīs no darba (jo viņam vairāk jāmaksā) un paņems skuķi, kas neko nejēdz (tāpat tačiu programma visu izdara)!
Ja programma visu jūsu vietā sagrāmatos, tas nozīmē arī to, ka grāmatvedis kļūdīsies daudz biežāk, jo paļausies tikai uz programmu, un mazāk pārbaudīs datus!
Natta, ну, не совсем для программистов. Скорей, для тех бухов, которым нравится все подстраивать под себя. Вот мне, например
Я где-то читала или слышала мнение, что Jumis скорей нужно воспринимать как среду для выполнения бух задач.
Так как до Юмиса я была знакома только с программой GRĀLS (очень старой DOS-версией), то гибкость настроек данной программы воспринимаю как благо.
Я где-то читала или слышала мнение, что Jumis скорей нужно воспринимать как среду для выполнения бух задач.
Так как до Юмиса я была знакома только с программой GRĀLS (очень старой DOS-версией), то гибкость настроек данной программы воспринимаю как благо.
Julija_k 20.06.2008 11:15
2014 сообщений на сайте
2014 сообщений на сайте
Меня вполне устраивает Tildes Jumis. И что касательно основных средств, не каждый день их покупают, не так уж и много проводок, а уж износ один раз в год провести, так это вообще не работа. Да и память не плохо освежить по проводочкам.:-/
Андаз! В цетральном офисе Tildes Jumis, когда я интересовалась, почему все проводки по основным средствам и зар.плате нужно делать вручную - ответили - для того, чтобы бухи не забывали какие это проводки! Не нужно недостатки программы так преподносить, почему же в прогамме-дублере Apvasnis и UVIS это предусмотрено? Вам слабо, так и говорите! Для того и существуют программы, чтобы работа была более эффеттивной! Как можно ошибиться в том, что ДОЛЖНО быть !
Natta! Bet neviens jau neaiziedz Jums iegādāties Apvārsni!
Tur, ja nokļūdīsieties - vispār neko nevar sakarīgi izlabot!
Un nevajag jaukt programmas vienā čupā - Apvārsnis ir programma, kas tiek pielāgota katram individuālajam lietotājam, par to jūs maksājat n-tos tūkstošus.
Es, piemēram, māku grāmatot algas, man tas problēmas nesagādā. Ja ir slinkums domāt grāmatojumus - nokopēju iepriekšējo algu sarakstu un savadu summas pa virsu vecajām.
Neviena programma nav ideāla, neviena! Visām ir savi knifi, savas netīkamās vietas un lietas.
Man, piemēram, riebj tādas programmas, kas uzbāžas ar savu patiesību un neļauj darīt tā, kā man šķiet pareizi.
Apvārsnī PL grāmatošana vispār ir zem katras kritikas!
Tur, ja nokļūdīsieties - vispār neko nevar sakarīgi izlabot!
Un nevajag jaukt programmas vienā čupā - Apvārsnis ir programma, kas tiek pielāgota katram individuālajam lietotājam, par to jūs maksājat n-tos tūkstošus.
Es, piemēram, māku grāmatot algas, man tas problēmas nesagādā. Ja ir slinkums domāt grāmatojumus - nokopēju iepriekšējo algu sarakstu un savadu summas pa virsu vecajām.
Neviena programma nav ideāla, neviena! Visām ir savi knifi, savas netīkamās vietas un lietas.
Man, piemēram, riebj tādas programmas, kas uzbāžas ar savu patiesību un neļauj darīt tā, kā man šķiet pareizi.
Apvārsnī PL grāmatošana vispār ir zem katras kritikas!
Ну да, есть там один такой.... когда спрашиваешь, то уже по его молчанию понимаешь, что он думает о твоём IQ
Julija_k 20.06.2008 11:30
2014 сообщений на сайте
2014 сообщений на сайте
Nafat, bet visos semināros tiek runāts par to, ka var iesūtīt savus ierosinājumus izstrādes daļai. Vai kaut vienu Jūs esat nosūtījusi?
Es to esmu darījusi un to ko esmu prasījusi ir uztaisījuši! Piemēram man ļoti vajadzēja izrakstīt pavadzīmes bez preču kartiņas veidošanas un to tagad ir iestrādāts progrmmā
Es to esmu darījusi un to ko esmu prasījusi ir uztaisījuši! Piemēram man ļoti vajadzēja izrakstīt pavadzīmes bez preču kartiņas veidošanas un to tagad ir iestrādāts progrmmā
Larao 20.06.2008 11:32
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть