Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
PL uzkaite JUMIS 2008 К списку тем
95 сообщений на сайте
Ответы (28)
25 сообщений на сайте
95 сообщений на сайте
380 сообщений на сайте
95 сообщений на сайте
2014 сообщений на сайте
77 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
619 сообщений на сайте
Ja programma visu sakontēs, tad - priekš kā uzņēmumā izglītots grāmatvedis? Atlaidīs no darba (jo viņam vairāk jāmaksā) un paņems skuķi, kas neko nejēdz (tāpat tačiu programma visu izdara)!
Ja programma visu jūsu vietā sagrāmatos, tas nozīmē arī to, ka grāmatvedis kļūdīsies daudz biežāk, jo paļausies tikai uz programmu, un mazāk pārbaudīs datus!

Я где-то читала или слышала мнение, что Jumis скорей нужно воспринимать как среду для выполнения бух задач.
Так как до Юмиса я была знакома только с программой GRĀLS (очень старой DOS-версией), то гибкость настроек данной программы воспринимаю как благо.
2014 сообщений на сайте
619 сообщений на сайте
Tur, ja nokļūdīsieties - vispār neko nevar sakarīgi izlabot!
Un nevajag jaukt programmas vienā čupā - Apvārsnis ir programma, kas tiek pielāgota katram individuālajam lietotājam, par to jūs maksājat n-tos tūkstošus.
Es, piemēram, māku grāmatot algas, man tas problēmas nesagādā. Ja ir slinkums domāt grāmatojumus - nokopēju iepriekšējo algu sarakstu un savadu summas pa virsu vecajām.
Neviena programma nav ideāla, neviena! Visām ir savi knifi, savas netīkamās vietas un lietas.
Man, piemēram, riebj tādas programmas, kas uzbāžas ar savu patiesību un neļauj darīt tā, kā man šķiet pareizi.
Apvārsnī PL grāmatošana vispār ir zem katras kritikas!
2014 сообщений на сайте
Es to esmu darījusi un to ko esmu prasījusi ir uztaisījuši! Piemēram man ļoti vajadzēja izrakstīt pavadzīmes bez preču kartiņas veidošanas un to tagad ir iestrādāts progrmmā
6767 сообщений на сайте