Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
PL uzkaite JUMIS 2008 К списку тем
Ответы (28)
Андаз! Как патриоту Tildes Jumis вам не следует обижаться на конструктивную критику, мы все всё можем вручную вводить, но программы для того и существуют, чтобы облегчать нам работу.
К сожалению, у каждой программы есть свои достоинтсва и недостатки.
К сожалению, у каждой программы есть свои достоинтсва и недостатки.
Konstruktīva kritika ir tad, ja tā tiek pamatota ar reāliem faktiem un nevis ar privātām ambīcijām!
Vajag iemācīties izmantot kaut to, ko programma dod un piedāvā! Diemžēl, vieglāk ir bļaut, ka kaut kas nav, nekā paskatīties, kas ir, kā kaut ko izdarīt, kā ērtāk utt.
Es ar Jumi strādāju no 1998.gadaun diendienā redzu programmas izaugsmi!
Citas tik strauji neattīstās! Citām nav bezmaksas semināru 5 reizes gadā!
Vajag iemācīties izmantot kaut to, ko programma dod un piedāvā! Diemžēl, vieglāk ir bļaut, ka kaut kas nav, nekā paskatīties, kas ir, kā kaut ko izdarīt, kā ērtāk utt.
Es ar Jumi strādāju no 1998.gadaun diendienā redzu programmas izaugsmi!
Citas tik strauji neattīstās! Citām nav bezmaksas semināru 5 reizes gadā!
NATTA
Larao
ziņojumu: 5283 20.06.2008 11:32
Natta, bet visos semināros tiek runāts par to, ka var iesūtīt savus ierosinājumus izstrādes daļai. Vai kaut vienu Jūs esat nosūtījusi?
Es to esmu darījusi un to ko esmu prasījusi ir uztaisījuši! Piemēram man ļoti vajadzēja izrakstīt pavadzīmes bez preču kartiņas veidošanas un to tagad ir iestrādāts progrmmā
Larao
ziņojumu: 5283 20.06.2008 11:32
Natta, bet visos semināros tiek runāts par to, ka var iesūtīt savus ierosinājumus izstrādes daļai. Vai kaut vienu Jūs esat nosūtījusi?
Es to esmu darījusi un to ko esmu prasījusi ir uztaisījuši! Piemēram man ļoti vajadzēja izrakstīt pavadzīmes bez preču kartiņas veidošanas un to tagad ir iestrādāts progrmmā
Larao 20.06.2008 13:30
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Nemaz nezināju, ka tā var..
Julija_k 20.06.2008 14:29
2014 сообщений на сайте
2014 сообщений на сайте
, ja ļoti viņiem uz nerviem uzkrīt tad visu no viņiem var dabūt
Tikai pamatoti visu viņiem jāuzraksta
Tikai pamatoti visu viņiem jāuzraksta
Larao 20.06.2008 14:31
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Galvenais uzrakstīt tā, lai viņi var saprast! Ar visiem aprēķiniem, formulām... pašam jau liekas, kas tur ko nesaprast, bet citiem tā nav, vajag izskaidrot.
Андаз! зачем семинары 5 раз в год по программе? Это чтобы убедить пользователей, что программа всех белее и пушистей? Чтобы не перешлм на другие? При этом на конкретные вопросы о доработке программы, воспринимаются как личные оскобления: зачем дорабатывать, вы- бухи, это вручную делать разучитесь, меня как-то не убеждает, что эта программа всей умнее.
Tur nav tikai par programmu, bet gan arī par daudz ko citu. Neslinkojiet, Tildes mājas lapā apskatieties, ko tajās Grāmatvežu Pēcpusdienās dara!
Un, ja 5 reizes gadā Jums mutē ielej, kā ar programmu labāk strādāt un parāda visādus knifiņus... neviens cits programmu izstrādātājs to nedara.
Un, kā jau Larao teica, ja jums ir kas konkrēts - rakstiet savus ierosinājumus uz viņu e-pastu!
Un, ja 5 reizes gadā Jums mutē ielej, kā ar programmu labāk strādāt un parāda visādus knifiņus... neviens cits programmu izstrādātājs to nedara.
Un, kā jau Larao teica, ja jums ir kas konkrēts - rakstiet savus ierosinājumus uz viņu e-pastu!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть