Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
gramatvedibas kartosana SIA К списку тем
Zandersone 07.07.2008 18:02
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
Ответы (45)
Puķītes, rozītes dārziņā zied, mana skaistā jaunība neziedēs vairs
Atsagriezies, atsagriezies vēl vienu reiz, mana skaistā jaunība, man tevis žēl
Atsagriezies, atsagriezies vēl vienu reiz, mana skaistā jaunība, man tevis žēl
Ivan_s 09.07.2008 14:24
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
Cilvēks pirmajā reizē vērtās pie mūsēja foruma ar jautājumu, bet jūs viņam šeit tādu sarunāja...
Ka viņa padomās?
Ka viņa padomās?
Tieši Aivar007 komentāri ir tie, kuri padara forumu īpašu! Labā nozīmē, protams!
Lidijadzene 09.07.2008 15:03
275 сообщений на сайте
275 сообщений на сайте
Arī tikko sāku.Visus tantukus pie malas. Man palīdz kursa biedri(kas ar stāžu), VGK, un pats svarīgākais VID konsultācijas, telefona numuriņš??????????
Vkristin 10.07.2008 18:59
65 сообщений на сайте
65 сообщений на сайте
arī nepareizs viedoklis ir viedoklis, ņemu vērā vai nē, bet izlasītais netraucē.
Vkristin 11.07.2008 18:52
65 сообщений на сайте
65 сообщений на сайте
Kā grāmatveži dažādi tā VID konsultanti dažādi. Nevajag visus pār vienu kārti mest.
Bez tam bieži atbildes kvalitāte atkarīga no prasītāja spējas pateikt ko viņš īsti grib zināt un spējas dzirdēt ko atbild.:-D
Bez tam bieži atbildes kvalitāte atkarīga no prasītāja spējas pateikt ko viņš īsti grib zināt un spējas dzirdēt ko atbild.:-D
Lūdzu iztulkojiet kas ir "tantuks" -
vai visi kas vecāki par 20-30 gadiem???
Interesanti būtu saprast ko apzīmē ar šo vārdu
Tad jau varbūt par gados jaunajiem grāmatvežiem var teikt "kaut kāda špidrilka reizi nedēļā pieskrēja.....":-@
vai visi kas vecāki par 20-30 gadiem???
Interesanti būtu saprast ko apzīmē ar šo vārdu
Tad jau varbūt par gados jaunajiem grāmatvežiem var teikt "kaut kāda špidrilka reizi nedēļā pieskrēja.....":-@
Tantuks tagad jau ir no kādiem 19 gadiem vizmaz, jo 12-gadīgās jau ir pamēģinājušs TO un 14-gadīgās jau dzemdē.
Spriediet nu paši.
Spriediet nu paši.
Varbūt labāk "tantuka" vietā teikt kundze - kaut kā patīkamāk Vismaz mēs - četras grāmatvedes no 30-65 gadiem nu nemaz nedomājam, ka esam Tantuki
Bet par "špidrilkām" kā naglai uz galvas: reizēm pēc tā, ko jaunās 22-25 gadi menenedžeres sastrādājušas, tikai šis apzīmējums vien nāk prātā
Bet par "špidrilkām" kā naglai uz galvas: reizēm pēc tā, ko jaunās 22-25 gadi menenedžeres sastrādājušas, tikai šis apzīmējums vien nāk prātā
Tiggra123 12.07.2008 17:50
435 сообщений на сайте
435 сообщений на сайте
"TO" taču nenozīmē - pakārtojušas grāmatvedību. Es sākot dar't to darbu patreiz jūtos špidrilka, bet gadiņu gan man vairāk pat par 30....
Vkristin 12.07.2008 18:40
65 сообщений на сайте
65 сообщений на сайте
Grāmatvedis ar vārdu var būt arī 20 gados. - galvenais jau velme zināt, zināšanas un attieksme pret darbu .
Nebūt vārdu "špidrilka "neattiecinu uz visu jauno paaudzi
Vkristin : Ja jau cilvēks apzinās ka viņš daudz nezin un cīnās lai zinātu tad manās acīs nav nebūt špidrilka bet cienījams cilvēks- mūsu nākošie cienījamie grāmatveži - ar lielo burtu un vārdu. .
Palika bail ka neizraisu paaudžu sadursmi forumā
Nebūt vārdu "špidrilka "neattiecinu uz visu jauno paaudzi
Vkristin : Ja jau cilvēks apzinās ka viņš daudz nezin un cīnās lai zinātu tad manās acīs nav nebūt špidrilka bet cienījams cilvēks- mūsu nākošie cienījamie grāmatveži - ar lielo burtu un vārdu. .
Palika bail ka neizraisu paaudžu sadursmi forumā
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть