Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
pakalpojumi К списку тем
Vkristin 10.07.2008 13:34
65 сообщений на сайте
65 сообщений на сайте
Ответы (14)
Par pievienotās vērtības nodokli
(4) Apliekamā persona nodokļa rēķinu saskaņā ar šo pantu izraksta par jebkuru ar nodokli apliekamu preču piegādi vai pakalpojumu ne vēlāk kā 15 dienu laikā no darījuma dienas, ja šajā pantā nav noteikts citādi. Apliekamā persona nodokļa rēķinu par preču piegādi vai pakalpojumu sniegšanu neapliekamajai personai atbilstoši šā panta 5.1 vai sestajai daļai izraksta pēc tās pieprasījuma.
(4) Apliekamā persona nodokļa rēķinu saskaņā ar šo pantu izraksta par jebkuru ar nodokli apliekamu preču piegādi vai pakalpojumu ne vēlāk kā 15 dienu laikā no darījuma dienas, ja šajā pantā nav noteikts citādi. Apliekamā persona nodokļa rēķinu par preču piegādi vai pakalpojumu sniegšanu neapliekamajai personai atbilstoši šā panta 5.1 vai sestajai daļai izraksta pēc tās pieprasījuma.
Ollesik 10.07.2008 13:39
65 сообщений на сайте
65 сообщений на сайте
Pz = pavadzīme
Pakaplpojumam nav obligāti noformēt pavadzīmi!
Pakaplpojumam nav obligāti noformēt pavadzīmi!
Ollesik 10.07.2008 13:52
65 сообщений на сайте
65 сообщений на сайте
Vakarā sniegts pakalpojums...
Vai tad TOS pakalpojumus arī ar Pz sniedz?
Un kā ar PVN?
Kas ir PVN sastāvā? Kāda slikta slimība?
Vai tad TOS pakalpojumus arī ar Pz sniedz?
Un kā ar PVN?
Kas ir PVN sastāvā? Kāda slikta slimība?
vai tik aģents 007 nav portālus sajaucis? Ir cilvēki kas strādā, ne tajā profesijā.
Vkristin 13.07.2008 20:44
65 сообщений на сайте
65 сообщений на сайте
Par vecu var uzskatīt vienīgi tādu cilvēku, kurš noliecies,lai saietu kurpju aukalas, apdomājas, ko vēl tur lejā varētu padarīt...LOL
A ko tur lejā vēl var padarīt...?
Varbūt man pamēģināt?
Nekad par to nebiju iedomājies - laikam vēl tomēr esmu jauns...
Atgriežoties pie tēmas - tātad šis nav vis seksa portāls?
Varbūt man pamēģināt?
Nekad par to nebiju iedomājies - laikam vēl tomēr esmu jauns...
Atgriežoties pie tēmas - tātad šis nav vis seksa portāls?
Apvienot protams var visu.Sex+grāmatvedība=perfekti!, j atik tas vienas otram netraucē un viens otru nebiedēeeeeee.
Vkristin 15.07.2008 20:56
65 сообщений на сайте
65 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть