Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ne-grāmatvedība! Kāzu vārtu rīkošana :) К списку тем
Ne-grāmatvedība! Kāzu vārtu rīkošana :)
Mīļie kolēģi
Rit pilnā sparā jaukais kāzu laiks..... arī mūsu kolektīvā šis brīdis nepaies secen (rīt precas kolēģis)....nu, un tad mēs izdomājām, ka neiesim viņu, tā vienkārši apsveikt, bet uztaisīsim vārtus. It kā idejas ir-tradicionālās (vīram- malkas zāģēšana, sievai- adīšana), bet gribētos kaut ko interesantāku, oriģinālāku.
Ответы (16)
uztaisiet otrādak - sievai naglas dzīšana bluķī, vīram - -pogas šušana...
jā, izklausās interesanti.
p.s.esiedomājos šos skatu
Varat jau ko kopīgu darāmu likt ...
man kāzās lika pagatavot salātus no dažādām interesantām sastāvdaļām(sīpoli, sēnes, majonēze, gurķi).Vīram vajadzēja pagaršotLOL
Bet vairāk bija tradicionālās lietas(bluķis, malka, utt)
Ja kāzās jūs neielūdza, tātad nevēlas jūs redzēt. Un nav ko māžoties. Sēdiet mājās. Vīrs lai skalda bluķi (kopš kāzām tācu vēl atceras, kā tas darāms), pati adiet zeķi - ziemā noderēs - būšot auksta ziema.
Apsveicējiem un viesiem nez vai vajag jaukt vedēju scenāriju. Vārtus parasti būvē tie, kas nav ielūgti, lai izspiestu cienastu
Aivars007 - Jums gan nav ne kripatiņas no taisnības. Man pašai tikko bij kāzas,tika ielūgti tikai tie kolēģi,ar kuriem ir draudzīgas attiecības gan darbā,gan ārpus tā. Pat ja vēlētos pilnīgi visus ielūgt (pie tam kāzās nav labs tonis lūgt tikai 1,bet tikai ar otro pusīti) - naudas nepietiktu.:-)
Zinot jauno pāru vēlmes - "kāzu vārti" vienmēr ir patikuši visiem.
Mēs paši esam visādas dullības darījušies (citiem taisot vārtus), parasti džekus pārģērbjam par feinām sieviņām. Jaunajam pārim esam likuši dejot valsi, fonā skanot kādam superrjautarm meldiņam. Tā bluķa ciršana gan jau visiem apnikusi.
Pagājušogad 07.07.07. taisījām vārtus kolēģes dēlam (un pie reizes mūs paaicināja vēl 2pāriem sataisīt), saģērbāmies kā dakteri, no laukiem paķērām vistu(dzīvu) un tā nu mums goda vārtu tematika bij KARANTĪNA.
Joliso - saģērbieties prokloīgi, sadomājiet kādu interesantu atrakciju..Un ticiet man - jaunais pāris būs sajūsmā:-)
Mana dēla kāzās braucējus apturēja "Pašvaldības policists" ar zaļo vestīti un norādīja uz blakus guļošo "zirgu" divas personas ļoti naturālā maskā un sastādīja grāvja negadījuma protokolu un lika pūst baloniņā un ieliet burciņā analīzēm. Tas arī tika izdarīts. Visiem bija jautri. Viss atkarīgs no Jūsu izdomas.:-)
Stulbi.
Vai tad kāzas ir ķekatās iešana vai pašdarbnieku cirks?
Man tas viss riebjas. Saku kā ir.
Tik pat stulbas ir tās mičošanas, kad 99% līgavu sen jau ir pārgulējušas ne ar vienu vien desmitu puišu.
Ņirgāšanās par sentēvu parašām, ar kurām mūsdienās sen vairs nav nekāda sakara.
Katram jau savs, man gan , salikuši 2 bērzu zariņupatīk goda vārti, bet nu ar noteikumu,ka ir pārdomāti.
Mūsu kāzās: tik izbraucām no baznīcas kādus 200m, jau vārti, bet nu vietējie dzērāji salasījušies-nostiepuši striķis, "garmoška" rokā - tie gan nebij nekādi vārti, mēs pat ārā nelīdām,vadītāja ātri tika vaļā (0,5 pudelītes pietika).
Otrajos vārtos liecinieki izlīda,mēs sadomājām nogaidīt (mašīnā aiz tumšajiem stikliem), goda vārtu taisītāji nodomāja,ka tie ir jaunais pāris(nekas,ka lieciniece visa zaļā) un sāka likt jau darīt viņiem visu-vot nosmējāmies, bet lieciniece izpļāpājās:-D
Par mičošanām, tagad ir tik dažādas alternatīvas sadomātas,ka pilnīgi nelīdzinās standarta mičošanai, un starpcitu ļoti daudziem tās vispār nav.
Mums piemēram nebij izpirkšanas no vecāku mājām (kāda tur izpirkšana,ka jau n-tos gados dzīvoju ar līgavaini).
Bet nu katrs jau kāzas rīko pēc saviem ieskatiem, jo tie jau ir jaunā pāra svētki:-)
Kaut ko ne pā 1 rindkopā saraxtīju.
Katram jau savs, man gan PATĪK goda vārti bet nu ar noteikumu,ka ir pārdomāti.
Mūsu kāzās: tik izbraucām no baznīcas kādus 200m, jau vārti,bet nu vietējie dzērāji salasījušies-nostiepuši striķi salikuši 2 bērzu zariņus, "garmoška" rokā - tie gan nebij nekādi vārti, mēs pat ārā nelīdām,vadītāja ātri tika vaļā (0,5 pudelītes pietika).
Man arī riebjas, ka kāzās liek adīt, mazgāt lelles un vīriem skaldīt un zāģēt.
Abi taču saposušies svētku drānās! Vajag par to padomāt, ka viņi var sasmērēt drēbes. Stulbi tas viss izskatās!
Man arī riebjas, kad nāk bars ar "vecām brūtēm", fui! Mēs nekad no malas nezinām, kādas īsti ir viņu attiecības un kādi raksturi. Zinu, kad tādā reizē jaunā sievā apcirtās un gāja projām! Tas vairs nav humors, bet bezgaumība.
Ja nav oriģinālu domu un izdarību, tad labāk nevajag nekādus vārtus.
Bet tās ir tikai manas izjūtas
Piekrītu Andaz, ja nav labu ideju, tad labāk nerīkot vispār neko, un tieši tāpēc negribējās visas tās tradicionālās izdarības.
Man ļoti patika Zinmes ideja':)
Vakar i-netā pameklēju informāciju, un iepatikās viena ideja. Lai jaunais pāris parāda 5-10 dažādas pozas (pauze) kā var "bučoties".
Liels, liels paldies par viedokļiem un idejām
Var iedot katram pa rozei, lai plūc lapiņas un skaita mīļvārdiņus.
Iedot pa balonam, lai uzraksta, ko apsolās viens otram nedarīt, un piesien un palaiž, lai vējš aiznes nebūtībā.
Var vnk kaut ko skaistu nodziedāt, nospēlēt (ja ir, kas spēlē mūzikas instrumentus).
Bija tāda atrakcija - "mākslinieks" gleznoja abus jaunos (pozu tādu smieklīgu izgudroja). Un pēc tam uzdāvināja "gleznu", kas izrādījās jau iepriekš uztaisīta skaista abu jauno bilde (foto) skaistā rāmī. Tikai to uz ceļa gluži nevar.
Vēl - to gan var tikai pie ezera un arī tad jābūt ļoti uzmanīgi - jaunos izvizināja ar skaisti izpušķotu laivu. Bet man, piemēram, no ūdens bail... tāpēc tas prieku nemaz nesagādātu.
Nu tā....
Foršas idejas Jums, Andaz. Man patīk.
Закрыть
Краткое описание нарушения