Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Клуб (вопросы, пожелания, мнения)

Mīluļi К списку тем

Mīluļi
http://www.zvezdun.ru/?p=1611

Ambera
Ambera 28.08.2008 13:45
21759 сообщений на сайте

Ответы (8)

У каждого своё хобби:-D
Gravchik
Gravchik 28.08.2008 13:54
6088 сообщений на сайте
Kur skatās dzīvnieku aizstāvji???

Kad uzkasīties šūt vai nešūt no lāčādām Anglijas karalienes godasardzei cepures, tad ņemas kā traki. Vai arī aplej kažokus dažādās ceremonijās.

Bet kad apdzērušās beibes ar nabaga suņukiem somās caurām naktīm tusē pa naktsklubiem, tur gan klusē! Tur gan tiem suņiem patīk - tupēt somā, drausmīgā troksnī, piepīpētās telpās.

Mani tracina, ka veikalā manu bokseri ar ciltstsrakstiem un n-tajām medaļām neielaiž, bet šitādus kvankšķus gan var ņēsāt pa kafejnīcām, veikaliem... Ar ko mans bokseris ir sliktāks par to žurkveidīgo radījumu, kas sevi lepni dēvē par suni?

Andaz
Andaz 28.08.2008 15:28
27892 сообщения на сайте
Laikam tāpēc tie mazie suņi esot pat niknāki nekā liela auguma miera mikas.:-D
Sola
Sola 28.08.2008 15:29
2446 сообщений на сайте
А я всех собак люблю. Мне все равно, большие они или маленькие
Albina
Albina 28.08.2008 15:31
64739 сообщений на сайте
Anda! Kas tad tā par agresiju! Man ir bijis gan bokseris, gan līdzīgs šiem. Un abi vienlīdz mīļi. Saukt suņukus par kvankšķiem!? Vai tad tie ciltsraksti un medaļas galvenais?

Pie tam - nekādos veikalos nelaiž ne ar maziem, ne lieliem suņiem.
Ambera
Ambera 28.08.2008 16:47
21759 сообщений на сайте
Žēl, ka neuztvērāt manis teikto domu

"Pie tam - nekādos veikalos nelaiž ne ar maziem, ne lieliem suņiem." - LAIŽ ar mazajiem suņiem tā, ka nemetas. Patīkamāk stāvēt BLAKUS sunim, vienalga cik lielam, nevis kad suns tev gandrīz laiza ģīmi rindā stāvot. Bet tā ir gaumes lieta, citam varbūt ļoti tas patīk, ka svešs suns tā dara (vienalga - liels vai maz).

Bet īstenībā - runa vairāk par to, suņumīļi, ka, mazos suņus nezinkāpēc atļauj mocīt pa nakstsklubiem! Un neviena dzīvnieku aizsardzības organizācija pret to neprotestē!

Bet suns, vienalga cik liels vai mazs, nav domāts vazāšanai pa tusiņiem, piepīpētām telpām ar nenormaļi skaļu mūziku.

Vēl - suns nav alus dzērājs. Un man šķiet ļoti nepieņemami, ka M.Freimanisar prieku demonstrē, kā viņa suns dzer alu naktsklubos! Tā ir suņa bendēšana.
Andaz
Andaz 28.08.2008 17:21
27892 сообщения на сайте
Man gan pašai suņa nav jo, lai kā man patīk bokseri, uzskatu, ka turēt suni pilsētas dzīvoklī nav prātīgi.

Tas viss - piemēra pēc.
Andaz
Andaz 28.08.2008 17:22
27892 сообщения на сайте
suns nav alus dzērājs

----------

Еще и как пьют, только дай. Но кто же им даст.

Согласна, собака не игрушка, чтобы по клубам таскать и пивом поить.

Но не дошли, видимо, руки у защитников животных до этого. Да и таскают их не кто попало, а тока гламурные тетки. Защитники животных же не тусуются в тех местах и в то время.

Если вас очень волнует судьба несчастных животных, то можете сами начать кампанию.
Maija
Maija 28.08.2008 17:34
28223 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.