Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Darba līguma grozijumi
Sveiki!
Vai kāds nevar atsūtīt uz e-pastiņu vienoš. par darba līguma groz.sakarā ar darbinieka uzvārds maiņu.(jauna pase, sakarā ar laulībām)?;)
titine@one.lv
Liels paldies jau iepriekš!!!;-)
Ответы (13)
Un kas par to? Viņam, kas alga tagad lielāka vai jāstrādā mazāk?:-/
nee, tikai uzvards mainas:-D, es te palasijos mekletaja, domas protams dalas, bet vai nav vajadzigi grozijumi darba liguma??
uz nodokļas grāmatiņas jāizlabo,sakarā ar pases kopiju, un viss
Ne podskazite , gde mozno najti grozijumi , kak obrazci
Blin, nu tad tā arī rakstiet tajos grozījumos " Izteikt līguma punktu šādā redakcijā " ...........". Vai tiešām nevarat apskatīties kā mūsu likumos vai MK noteikumos raksta grozījumos
Darba līgumam nav grozījumu - ir tikai pielikumi.
Ja DL jāgroza, tad tas no jauna jāpārslēdz.
Tā man teica viens jurists. Ļoti skaisti paskaidroja, kāpēc, bet to jau es nespēšu atkārtot (mana galva tik "skaidrus" juridiskos terminus nespēj "sagremot") un mani tas pārliecināja par visiem 100%.
Ar darba līgumu ir tāpat kā ar parastiem līgumiem - ja tos groza, tad tie jau ir pavisam citi līgumi, tāpēc esošo anulē un taisa jaunu.
http://www.***censored***/lat/personals?doc=1602
O! Neldas Janovičas raksts! Super lektore un super revidente!
Закрыть
Краткое описание нарушения