Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
individualajs komersants К списку тем
individualajs komersants
Labdien!
Kolēge prasa palīdzēt.Tēvam individuala komersanta uzņēmums.Visu gadu nenotika nekāda darbība.apgrozījums par 2007 gadu 0.00lvl.Tādā gadījumā ir jānodod dokumentus par 2007 gadu ar 0.00 ?
Ūn vēl...kas janodod SIA zinu
kas janodod pašnodarbinātaj personai zinu
Bet ko darīt ar Individuālo komersantu?
it seviški ja visu gadu nekas tenotika..... un tikai šodien pamodās kā var būt tomēr kaut ko vajag viniem nodot :))))
sankcijas par to ka tik vēli arī var bū?kādas?
paldies
Ответы (32)
tas ir .... kādi dokumenti gada beigās janodod individuālajām komersantam ?
IIN DEKLARĀCIJA?kā pašnodarbinātam?
OI KAKOI KLASNIJ SAITIK
SPASIBO
Sveiki!Esmu iesācējā grāmatvedībā un man ir daudz neskaidrību.:-( Paldies jau iepriekš par palīdzību!
Ja pavadzīmi raksta latvijā reģistrētai firmai,bet invoisu ārzemju firmai,tad kādās PVN atskaitēs un kurās ailēs kam jāparādas?
Vai kaut kur atskaitēs ceturkšņu ir jāparāda transporta pakalpojumi par kokmateriālu pārvadāšanu ja rēķinā aprēķina PVN,bet netiek maksāts?
Sandarapk, IK jānodod visas tās pašas atskaites kas paš. , jo IK jau arī jāreģ.kā pašn. priekš VSAOI maksām.
Sono14,
www.vid.gov.lvpie PVN likums un MK noteikumi.
bet tas ari tad ja IK ir PVN maksatajs?
Ja IK ir PVN maksātājs, tad viņam PVN deklārācijas jānodot ikmēnesī.
Закон о ПВН един для всех.
tas ja.....bet vai tas ka IK ir PVN maksātājs nenozīmē kā arī grāmatvedību jākārto sarežgītāk nekā parastajs žurnāls , kvīšu arskaite ,VSAOI un IIN deklarācija ar visiem pielikumiem gada beigās......
Для учета ПВН нужно вести специальный журнал.
a kak on nazivaetsa...ja posmotrju......
Ir nu gan pacietība - trīs dienas turēt atvērtu knābi,lai iemet mutē:-O
Ivan_s
Laba un liela pacietība skaitās tad, ja mutē paņem aukstu ūdeni, ar pliku pakaļu uzsēžas uz karstas plīts un gaida, kamēr ūdens mutē sāks vārīties.
Sadarapk, ja IK ir PVN maksātājs iesaku gr. kārtot divkāršā ierakstā un nebūs nekādu problēmu ar nekādiem žurnāliem un nebeidzamu rakstīšanu praktiski vienu un to pašu divos žurnālos.
Vīrieši jau vienmēr ir tie galantākie....
Es apmēram zināju jo lasiju par to bet gribu pārbaudīt vai pareizi
sapratu.Esnēesmu grāmatvede.Vienkārši palīdzu radiniekiem kārtot grāmatvedību? jo kaut kur kaut ko esmu mācījusies. Dazreiz vienkāršās informācijas dēl jaizlase kaudze likumu daudzās vietās.Tāpēc izmantoju iespēju griezties pie atsaucīgiem cilvēkiem šeit pārbaudot vai viss ok.
Закрыть
Краткое описание нарушения