Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
VID pārbauda fizisku personu К списку тем
Livucis 13.10.2008 15:28
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
Ответы (9)
Можете. Но если ВИД прицепится, то оправдываться придется вам. А если сумма большая, то лучше иметь какой-то договорчик, хоть займа, хоть дарения, хоть продажи чего-то ненужного. Дарения и продажи надо было декларировать.
ВИД будет проверять, где та тумбочка находится, откуда денежки берутся.
ВИД будет проверять, где та тумбочка находится, откуда денежки берутся.
Потребуется доказать легальность средств, которыми Вы распоряжаетесь.
Особенно в том случае, если никогда не декларировали свои "лимоны"
Особенно в том случае, если никогда не декларировали свои "лимоны"
Mimra 13.10.2008 16:43
474 сообщения на сайте
474 сообщения на сайте
Darīt var visu ko, tikai nodokļus kontrolējošām personām nepieciešami pierādījumi.
Ja VID datu bāzē nav Jūsu darba algas, tad nākošais jautājums - kur naudu ņēmāt?
Jautājums loģisks. Es arī tādus jautājumus uzdotu, ja būtu VID inspektors.
Vakar gāju pa ielu un domāju - KO es saņemu pretī par samaksātajām nodokļu summām? NEKO! Pat ielas netiek remontētas, par ceļiem nerunāsim. izglītība, medicīna - viss ir par maksu!
Bet citiem ir nauda bez darba algas! Loģisks jautājums - no kurienes???
Ja VID datu bāzē nav Jūsu darba algas, tad nākošais jautājums - kur naudu ņēmāt?
Jautājums loģisks. Es arī tādus jautājumus uzdotu, ja būtu VID inspektors.
Vakar gāju pa ielu un domāju - KO es saņemu pretī par samaksātajām nodokļu summām? NEKO! Pat ielas netiek remontētas, par ceļiem nerunāsim. izglītība, medicīna - viss ir par maksu!
Bet citiem ir nauda bez darba algas! Loģisks jautājums - no kurienes???
V grobu vidal es tos gladiolu sīpolus...!
Man puse nervu ir čupā, redzot kā visapkārt krāpjas ar nodokļiem. Sākot ar maršruta taksometriem, kuros NEKAD neizsniedz biļeti, utt.
Tikai taisnīgi būtu, ka visus šos šeptmaņus vecumdienās atstātu bez pensijas.
Man puse nervu ir čupā, redzot kā visapkārt krāpjas ar nodokļiem. Sākot ar maršruta taksometriem, kuros NEKAD neizsniedz biļeti, utt.
Tikai taisnīgi būtu, ka visus šos šeptmaņus vecumdienās atstātu bez pensijas.
kas pareizs? čikina grāmatvežus, bet valsts savas probl neredz???!!!
Liepkalnite 07.11.2008 19:38
243 сообщения на сайте
243 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть