Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
kontu slēgšana Zalktī
Mēģināšu īsāk izskaidrot:
1) ienākošās PPR tiek grāmatotas D 7120 K 5310
2) krājumu palielinājums tiek grāmatots D 2130 K7190 un D 7190 K 8610...
tātad man sanāk uz pelnu aizgrāmatot gan preču krājumu vērtības izmaiņas 7190 (peļņas kredītā), gan arī vias ienākošas PPR (7120) peļņas pasīvā.... vai tā drīkst darīt, jo līdz ar to palielinās neto apgrozījums un ražošanas izmaksas?
Ответы (32)
Neto apgrozījums jums būs 6 kontā. Kontā 8610 jums izveidas starpība starp ienākumiem un izdevumiem. D86 K7; D6 K86.
Siamarsis, visu gadu taču grāmatojat D 7120 K 5310 un gada beigās, veicot inventarizāciju, D 2130 K7190, un tas samazina izdevumus. Kāpēc domājat, ka palielinās ražošanas izmaksas?
te jau ne Zalktis vainīgs, bet tas kurš tajā grāmato
Izmaksu palielinājums parasti ir 7 kontu grupas debetā, bet izmaksu samazinājums kredītā. man arī rodas tieši tas pats jautājums, ko uzdeva Dimma.
Kā var palielināties neto apgrozījums???? Samazinās izmaksas nevis palielinās neto apgrozījums.
Dimma un Cleo
Jūs nesaprotat tikai tāpēc, ka zināt, kas ir neto apgrozījums un kas ir ražošanas izmaksas.
Tur tā šķirba.
Jā šķirba ir tur - pareizajā vietā:)))
Aivareno
Jau paspējāt pārbaudīt to šķirbu?
Pārbaudīt nepārbaudīju.Bet no pieredzes zinu, ka šķirbas ir vienmēr pareizajās vietās!!!!:-)
Kas to būtu zinājis, ka Aivareno tāds šķirbu speciālists!
Zināsiet, sievas, pie kā vērsties, ja nu kas...
Aivars007,vai nepateiksi,kā krievu valodā būs "grīdas šķirba"
Man vārdnīca parādija
Šķirba - skvažina;otverstije
Grīda - pol
Ja tulko burtiski sanāk sekojošais:
Polovaja otverstije ili polovaja skvažina:-|
щель пола = grīdas šķirba.
Это что за гусарский полк тут расквартировался.
Всем молчаааать!!!
skvažina ja nemaldos ir urbums nevis šķirba
Cleo, kāpēc vārdus vietām samainījāt?:-x
Еще одна кавалерист-девица появилась.
Jāpagaida, kas būs tālāk.
Nekas nebūs! Maija "uzlika vāku"!:-x
Šķirba ar vāku vairs nav nekāda šķirba.8-)
Kjepinja
ziņojumu: 92 19.10.2008 15:58
Cleo, kāpēc vārdus vietām samainījāt?