Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
kontu slēgšana Zalktī
Mēģināšu īsāk izskaidrot:
1) ienākošās PPR tiek grāmatotas D 7120 K 5310
2) krājumu palielinājums tiek grāmatots D 2130 K7190 un D 7190 K 8610...
tātad man sanāk uz pelnu aizgrāmatot gan preču krājumu vērtības izmaiņas 7190 (peļņas kredītā), gan arī vias ienākošas PPR (7120) peļņas pasīvā.... vai tā drīkst darīt, jo līdz ar to palielinās neto apgrozījums un ražošanas izmaksas?
Ответы (32)
2)щель 1)пола = grīdas šķirba.:-x
manuprāt tā ir gramatika.... arī angļu valodā ne visi teicieni tulkojas burtiski.
Neesmu krieviete un īsti pareizi to gramatiku nezinu, bet manuprāt "щель пола" skan labāk par "полoвая щель", tas protams atkarīgs no tā kādā kontekstā šo vārdu salikumu lieto.
Дык мальчики как раз ждали от вас перевода "полoвая щель". Гыыыыы. Охальники эдакие.
vispār jau Ivan_s tulkojumu gaidīja no Aivara007 nevis no manis
Tulkojiet vien, tulkojiet.
Es pavērošu no malas, ar ko tas viss beigsies...
Maijai taisnība, viņa uzreiz "pārkoda" Ivanušku...
P.S. Neaizmirstiet ka пол krievu valodā ir ne tikai grīda, bet arī dzimums.
Un tad turpiniet par tām šķirbām...
Jums tik par šķirbām diskutēt! A, kas skaidros kontu slēgšanu Zalktī?
Vai Siamarsim ir radusies kāda skaidrība vai tik šķirbas rēgojas...
pēc visa spriežot Siamarisu jau vairs šis jautājums neinteresē, jo jautājuma autors diskusijā nepiedalās.
Aivars007, loceklim jau arī ir vairākas nozīmes
Siamarisa tagad ir pievērsusies šķirbām un locekļiem... gan krieviski, gan arī latviski...
Īstenībā kamēr jūs te diskutējāt, es ar visu tiku galā!
galvenais ka visiem labi
ka tik Sniegbaltītei labi...
Закрыть
Краткое описание нарушения