Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Ne grāmatvedība К списку тем
Ivan_s 17.10.2008 17:54
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
Ответы (438)
u firmi est rascetnaja kartak scetu.kogdaproishodit oplata kartockoj za tovar- kak eto oformit?????kak nazivaetsja eta operacija????
Ivan_s 29.10.2008 10:51
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
Es neesmu gramatvedis, tapec iespejams jautajums bus prieks jumsim parak viegli, bet man ir jazin atbildi.
Jautajums ir tads, ja cilveku noforme uz gabaldarbu ar gabaldarba likmi, bet vins menesa laika neko izpilda, par vinu ir jamaksa kaut kads nodoklis?
Jautajums ir tads, ja cilveku noforme uz gabaldarbu ar gabaldarba likmi, bet vins menesa laika neko izpilda, par vinu ir jamaksa kaut kads nodoklis?
Sveiki! varbut kāds zin ar ko atčirās konsultācija no apmācības.
ja tiek sniegta, teiksim datorapmacība , tā taču var būt kā konsultācija un kā apmācība, kada ir atčirība. kādi ir plusi un mīnusi
ja tiek sniegta, teiksim datorapmacība , tā taču var būt kā konsultācija un kā apmācība, kada ir atčirība. kādi ir plusi un mīnusi
PL kuram nav uzkrāta nolietojuma
Auto ir pilnīgi nolietojies 2006. gadā, bet uzkrāta nolietojuma nav (programmā). Kā šajā gadījumā rīkoties,.
Auto ir pilnīgi nolietojies 2006. gadā, bet uzkrāta nolietojuma nav (programmā). Kā šajā gadījumā rīkoties,.
Kā tas sanāk, ka es šjā tēmā neesmu ievietojusi Nevienu postu.
Šis ir pirmais - http://www.tanks.lv/image/pioner.gif, bet citi būs drīz.
Neapsolu
Šis ir pirmais - http://www.tanks.lv/image/pioner.gif, bet citi būs drīz.
Neapsolu
Leciigaa 30.10.2008 15:11
2691 сообщение на сайте
2691 сообщение на сайте
Bileti na avtostojanke
Na biletah imeetsja nomer, a dati net. Skažite, a kak uznat kakim nomerom zakoncilsja kvartal, ctobi sdat otcet
Na biletah imeetsja nomer, a dati net. Skažite, a kak uznat kakim nomerom zakoncilsja kvartal, ctobi sdat otcet
Ещё бы и узнать, чего показывают по тем билетам без дат и зачем по ним ещё и отчёт квартальный надо составлять?
А вот на дружественном форуме спрашивают.
Например, раз в месяц я покупаю женьшень за 800 латов (включая транспортные расходы до аэропорта в Риге). Декларант в аэропорту пояснила, что при растаможке я плачу налог государству 18% и продукт у меня в машине.
Затем я продаю этот женьшень за 1600 латов.
Мой вопрос: какие еще расходы, связанные с налогообложением у меня будут в месяц и в год, если раз в месяц я покупаю женьшень за 800 и продаю за 1600 латов?
Это чего, как закончился шалфей, так переходим на женьшень?
Например, раз в месяц я покупаю женьшень за 800 латов (включая транспортные расходы до аэропорта в Риге). Декларант в аэропорту пояснила, что при растаможке я плачу налог государству 18% и продукт у меня в машине.
Затем я продаю этот женьшень за 1600 латов.
Мой вопрос: какие еще расходы, связанные с налогообложением у меня будут в месяц и в год, если раз в месяц я покупаю женьшень за 800 и продаю за 1600 латов?
Это чего, как закончился шалфей, так переходим на женьшень?
Labdien! PL strādā ilgāk par noteikto laiku un ir pilnībaā amartizēts .Kā PL atjaunot darbā grāmatvedībā: Kā to skar nolietojumu un nolietojumu priekš nodokliem.Paldies
Из жизни -
выставили тут нам счёт электричество с 5%PVN и NĪN с 18%PVN,
спрашиваю - почему,
отвечают - дык, нам посредники так выставили счета, a мы вам...
выставили тут нам счёт электричество с 5%PVN и NĪN с 18%PVN,
спрашиваю - почему,
отвечают - дык, нам посредники так выставили счета, a мы вам...
T_a_i_s_i_j_a 31.10.2008 11:11
640 сообщений на сайте
640 сообщений на сайте
Kā rēķina gabaldarbam atvaļinājuma kompensāciju, ja kādu mēnesi ir samaksa ap 1000 lvl, tad 40 lvl(tā ir procentu summa, ko saņem darbinieks).Bet stundas pašai jāpieraksta,... kad 1000 lvl tad mēnesī nostr. dienas(21, 22 vai 23), ja 40 lvl tad rakstu 4 dienas nostrādājis.
Kā ir pareizi rakstīt? Jo nerakstīšu kā ir īstenībā, ka 1000 lvl nopelnījis vienā dienā un tad sasodīti liela atvaļinājuma summa...
Kā ir pareizi rakstīt? Jo nerakstīšu kā ir īstenībā, ka 1000 lvl nopelnījis vienā dienā un tad sasodīti liela atvaļinājuma summa...
Nu i nuuuu...
Mjaaa
Mjaaa
Leciigaa 07.11.2008 11:29
2691 сообщение на сайте
2691 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть