Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
automobilis К списку тем
Ответы (37)
taksācijas perioda nolietojumu aprēķina katra pamatlīdzekļa atlikušajai vērtībai pirms taksācijas perioda nolietojuma atskaitīšanas, piemērojot pamatlīdzeklim noteikto nolietojuma likmi, kas reizināta ar koeficientu 1,5. - Man šī teikuma daļa ir pārāk sarežģīta. Kautkā vienkāršāk kāds lūdzu varat iztulkot?:-<
Nu labi, es pateikšu kā es to saprotu-man ir Auto, kuram es nolietojuma likmi lieku 15% pēc jaunajiem noteikumiem. Bet kas ir 1.5?
Nu labi, es pateikšu kā es to saprotu-man ir Auto, kuram es nolietojuma likmi lieku 15% pēc jaunajiem noteikumiem. Bet kas ir 1.5?
Вы не с третьего пункта читайте статью, а с самого начала.
А в начале написано про категории и ставки налога.
Потом написано, как считается износ года таксации - ставка категории умножается на коэффициент.
Потом речь идет о коэффициентах.
А в начале написано про категории и ставки налога.
Потом написано, как считается износ года таксации - ставка категории умножается на коэффициент.
Потом речь идет о коэффициентах.
kuram es nolietojuma likmi lieku 15% pēc jaunajiem noteikumiem
Это вы откуда взяли?
20 % Pārējie pamatlīdzekļi
20% нужно умножить на 1,5.
Это вы откуда взяли?
20 % Pārējie pamatlīdzekļi
20% нужно умножить на 1,5.
Sondoors
ziņojumu: 125 20.10.2008 09:42
Paga, tad uzņēmuma mašīnai nolietojuma likme ir 20%*1.5 = 30% nodokļiem?
NAV GAN!
Pilnīgs ārprāc!!!!! Lasu uzdotos jautājumus un drebuļi pārņem!
ziņojumu: 125 20.10.2008 09:42
Paga, tad uzņēmuma mašīnai nolietojuma likme ir 20%*1.5 = 30% nodokļiem?
NAV GAN!
Pilnīgs ārprāc!!!!! Lasu uzdotos jautājumus un drebuļi pārņem!
pamatlīdzekļus sadala piecās kategorijās un nosaka taksācijas perioda nolietojuma likmi procentos:
2) pamatlīdzekļu uzskaiti nolietojuma aprēķinam saskaņā ar šo pantu kārto:
a) attiecībā uz ēkām un to daļām, būvēm, ilggadīgajiem stādījumiem, naftas izpētes un ieguves platformām, naftas izpētes un ieguves kuģiem, jaunām — pēc 2005.gada31.decembra iegādātām — ražošanas tehnoloģiskajām iekārtām, vieglajiem automobiļiem, motocikliem, jūras un upes transporta līdzekļiem un gaisa transporta līdzekļiem, kā arī attiecībā uz pamatlīdzekļiem, kas saimnieciskajā darbībā netiek izmantoti vai tiek izmantoti tikai daļēji, - par katru pamatlīdzekli atsevišķi,
31) vieglajiem automobiļiem, motocikliem, jūras un upes transporta līdzekļiem un gaisa transporta līdzekļiem (izņemot operatīvo transportlīdzekli vai speciālo vieglo automobili, vai vieglo automobili, kas speciāli aprīkots, lai pārvadātu riteņkrēslos sēdošos invalīdus, vai jaunu vieglo automobili, kas tiek izmantots kā pilnvarotā automobiļu tirgotāja demonstrācijas automobilis)nepiemēro šīs daļas 3.punktu bet taksācijas perioda nolietojumu aprēķina katra pamatlīdzekļa atlikušajai vērtībai pirms taksācijas perioda nolietojuma atskaitīšanas, piemērojot pamatlīdzeklim noteikto nolietojuma likmi, kas reizināta ar koeficientu 1,5;
2) pamatlīdzekļu uzskaiti nolietojuma aprēķinam saskaņā ar šo pantu kārto:
a) attiecībā uz ēkām un to daļām, būvēm, ilggadīgajiem stādījumiem, naftas izpētes un ieguves platformām, naftas izpētes un ieguves kuģiem, jaunām — pēc 2005.gada31.decembra iegādātām — ražošanas tehnoloģiskajām iekārtām, vieglajiem automobiļiem, motocikliem, jūras un upes transporta līdzekļiem un gaisa transporta līdzekļiem, kā arī attiecībā uz pamatlīdzekļiem, kas saimnieciskajā darbībā netiek izmantoti vai tiek izmantoti tikai daļēji, - par katru pamatlīdzekli atsevišķi,
31) vieglajiem automobiļiem, motocikliem, jūras un upes transporta līdzekļiem un gaisa transporta līdzekļiem (izņemot operatīvo transportlīdzekli vai speciālo vieglo automobili, vai vieglo automobili, kas speciāli aprīkots, lai pārvadātu riteņkrēslos sēdošos invalīdus, vai jaunu vieglo automobili, kas tiek izmantots kā pilnvarotā automobiļu tirgotāja demonstrācijas automobilis)nepiemēro šīs daļas 3.punktu bet taksācijas perioda nolietojumu aprēķina katra pamatlīdzekļa atlikušajai vērtībai pirms taksācijas perioda nolietojuma atskaitīšanas, piemērojot pamatlīdzeklim noteikto nolietojuma likmi, kas reizināta ar koeficientu 1,5;
Dimma 20.10.2008 14:19
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
И у нас пока нет ни одного закона, который бы регламентировал финансовый износ в частных структурах.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть