Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Kā kontēt rēķinu? К списку тем

Bebere 24.10.2008 11:02
4 сообщения на сайте
4 сообщения на сайте
Ответы (22)
Izskatās ka tie ir nākamo periodu izdevumi, tādā gadījumā grāmatotu samaksas brīdī par tādu summu, ko maksāju, attiecīgi 2008.gadasummu uz 7 grupu, 2009.gadasummu uz 2 grupu.
Kādus nodokļus ir iespējams abonēt, un cik tas maksā? Kas tas vispār ir par jaunu terminu "nodokļa abonēšana"? Vai tiešām nevarat uzrakstīt savu jautājumu normālā, saprotamā tekstā?
Es arī gribu abonēt nodokļus
Bebere! Iedodiet, lūdzu adresīti, kur tas ir iespējams izdarīt......;-)

Ja Jums Aivar nav garastāvoklis tad nepiedalaties, lai Jums jaukas brīvdienas. Lieta ir tāda , ka man ik pēc trim mēnešiem sūta jaunu rēķinu,es gribēju pēc tiem trim mēnešiem turpināt maksāt tālāk, bet atnāca jauns rēķina ar citu numuru un maksāju to, bet kur tad paliek mani iepreikšējie 9 mēneši no pirmā rēķina?

Bebere 24.10.2008 11:32
4 сообщения на сайте
4 сообщения на сайте
Vau maksājuma uzdevumā pie rēķina Nr. ūn daruma uzrādat - da;ļēja samaksa?
Liekas, ka vaina varētu būt šajā apstāklī, ka nav, ja jau Jūs tā apber ar rēķiniem.
Paskatieties.
Liekas, ka vaina varētu būt šajā apstāklī, ka nav, ja jau Jūs tā apber ar rēķiniem.
Paskatieties.

Leciigaa 24.10.2008 12:31
2691 сообщение на сайте
2691 сообщение на сайте
Дзинтрочка, да тут налоги абонируют на 12 месяцев, а счета через каждые девять приходят, плодяться то регулярно, без задержек:-)
Runa nevar iet 
Bet, ja nu tomēr IET, tad par nodokļu abonēšanu. Tieši kādu nodokļu, netiek precizēts, citādi mēs visi gribēsi abonēt. Bet visiem var nepietikt.:-x

Bet, ja nu tomēr IET, tad par nodokļu abonēšanu. Tieši kādu nodokļu, netiek precizēts, citādi mēs visi gribēsi abonēt. Bet visiem var nepietikt.:-x
Šoreiz runa ne tikai iet, bet skrien, auļo...
Notikumiem pa priekšu.
Vienīgi Bebere zina, kādus nodokļus tagad var abonēt, bet mēs (ar savu slikto garastāvokli) kā tādi čukčas neko nezinām.
Es arī atzīmēju visas tēmas kā lasītas un eju tamborēt.
Notikumiem pa priekšu.
Vienīgi Bebere zina, kādus nodokļus tagad var abonēt, bet mēs (ar savu slikto garastāvokli) kā tādi čukčas neko nezinām.
Es arī atzīmēju visas tēmas kā lasītas un eju tamborēt.

Anda, noskaidrojiet vismaz, pa cik dod vienās rokās.
Ej nu sazini, varbūt ka pietiks arī tiem, kuri rindas galā nostājas?

Bebere, да здесь-то откуда знают, с какой радости Вам такие счета выписали? Может есть смысл позвонить в ту фирму, от которой счета пришли? Мы ж не ясновидящие.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть