Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Steidzīgi-auto pārdots uz Lietuvu К списку тем
Steidzīgi-auto pārdots uz Lietuvu
Palīdziet, meitenes!
Sasisto auto pārdodam uz Lietuvu fiz.personai Kādus pavaddokumentus jāizraksta, PPR, līgums par auto pirkšanu...Norēķins ar pārskaitījumu. Man nekad nav bijis tāds darījums (ar citām vasltim), tagad jau deg dokumentu noformēšana, tiešām nav laika meklēt forumā, kas ar PVN?:-(
Ответы (21)
Лигумс,инвойс,СМР.А Физ. лицо у вас кто(в смысле ПВН-плательщика)?Если плательщик-то при наличии указанных документов нужно применить ставку 0%, а ежели нет,то ПВН придется начислить.
invois-rēķins, PPR...
CMP-??? ceļa pavadzīme, kur paņemt?
Šodien pēcpusdiena izdomāja un rīt jau pārdošana....
Es vēl nezinu ir PVN maks. vai nē. Liekās, ka nē. Rīt tikai uzzināšu. Pateica, ka vajag rīt no rīta pārdošanas dokumentus
СМР-можно купить в магазине,где бланки или в поисковике взять,или в хранилище у кого-то из наших есть.
Если физик неплательщик, ЦМР не надо. Просто 18 % крутите и все.
19. pants. Preču piegādes vieta Eiropas Savienības teritorijā
(1) Ja preces tiek nosūtītas vai transportētas no vienas Eiropas Savienības dalībvalsts uz citu Eiropas Savienības dalībvalsti, preču piegādes vieta ir tā Eiropas Savienības dalībvalsts, kur sākas preču nosūtīšana vai transportēšana.
Tārad piegādes vieta būs LR?
Ну ежели вы не знаете,то ждите до утра,думаю, что он все же не ПВН-плательщик со всеми вытекающими, а в ночи почитайте в законе о ПВН, о продажах в Европу.А машина у вас товар или ОС?
PL, un PVN likumu jau sāku lasīt....
Izrakstiet rēķinu (Invoice).Ja persona nav PVN maksātāja, tad +18% PVN.Tajā pašā rēķinā varat apmaksas noteikumus ielikt, tad līgumu nevajag.Tikailai parakstās par preces saņemšanu!Sasisto auto izņemiet no PL uz krājumiem.www.***censored***/lv/gramatveziem/veidlapas_13 veidlapa angļu val.
To Ambera:
Rēķinu (invoice) rakstīt angļu valodā?
Līgumu - kurā valodā???
Инвойс у меня был на английском(не думаю,что обязательно),лигумс на латышском+паралельно на другом языке,понятном двум сторонам.
Nu angļu valodā es uzrakstīju, bet ja darījums eiro, maksās tagad šeit caur banku, rēķinā nekur nevajag summu latos.
Un rēķinā tad aprakstīt saņemšanas vietu (LR), datumu...apmaksas veidu (pārskaitījums, avanss)...
Es tagad padomāju, vai drīkst likt uzskaitē izejošo dokumentu angļu valodā, varbūt rakstīt latviešu, tad lietuvieši nesapratīs....ёлки-палки:-x
Tā arī nesapratu - vai tas pircējs ir fiz.personaPVN nemaksātājs?;-)
Ja tā tad mūsu pavadzīmi ar 18% un viss.
PVN nemaksātājs, likšu ar 18% PVN, drīkts PPR???:-)
Если не плательщик,то обычная сделка с нашей ППР-кой и с 18% ставкой.
Закрыть
Краткое описание нарушения