Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Pašnodarbinātais,kas ir arī darba ņēmējs К списку тем
Livucis 07.11.2008 14:43
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
Ответы (14)
Taa arii domaaju, paldies!
Livucis 07.11.2008 16:50
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
bet kur tad paliek tas sociaalais,ko cilveks maksaa no darba algas,ja zaudejot darbu pabalstu valsts nemaksaa sajaa gadijumaa?
Livucis 22.01.2009 14:50
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
А за что ему платить пособие, если он сам ведёт хоздеятельность? Пособие выплачивается только тем, у кого нет вариантов получения никакого дохода, даже теоретического.
tatad,ja man ir leila alga,no kuras maksaa nodoklus,bet kaa pasnodarbinataa es neko nepelnu,tad zaudejot darba nemeja statusu,es nekadus pabalstus nesenmsu,lai gan kaa pasnodarbinatai,man ienakumu nav?
Un kaa ar dekreta pabalstu un slimibas naudu par B labu?
Un kaa ar dekreta pabalstu un slimibas naudu par B labu?
Livucis 22.01.2009 15:56
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
Livucis, ну Вы ж два в одно не смешивайте. В данном случае речь идёт о пособии по безработице, а оно не положено тем, кто вообще зарегистрирован как получатель дохода, или фактического или теоретического, раз зарегистрировались, значит есть вариант получения. Если ничего не получаете то на кой регистрировались самозанятым?
tatad,ja peksni zaudesu darbu un atteiksos no pasnodarbinata statusa,tad bezdarbnieka pabalstu rekinas,kaa likumaa paredzets no tiem pedejiem 6 menesiem vai kaut kaa taa?
nu,labi,tas ir par citu temu taa dekreta nauda un slibas nauda,bet ka ar to ir,ja esi pasnodarbinata persona? Vai valsts maksas piemeram B slimibas lapu un vai bus dekreta atvalinajuma nauda,ja busu pasnodarbinata,kas aizgajusi no darba vietas kaa darba nemeja?
nu,labi,tas ir par citu temu taa dekreta nauda un slibas nauda,bet ka ar to ir,ja esi pasnodarbinata persona? Vai valsts maksas piemeram B slimibas lapu un vai bus dekreta atvalinajuma nauda,ja busu pasnodarbinata,kas aizgajusi no darba vietas kaa darba nemeja?
Livucis 22.01.2009 21:31
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
Jau atbildēja, ka slimības naudas un dekrēta atvaļinājums ir cita opera kā bezdarbnuieku pabalsts un tos ( slim.n., dekr.naudu) maksā arī pašnodarbinātam.No visiem ieņēmumiem. Bet bezd.pabalstu- nē.Atteikties no pašn.var.
skaidrs,es vienkarsi nezinu,kur var izlasit par šiem valsts pieskirtajiem pabalstiem (visiem),kam kas un cik pienakas?
Livucis 23.01.2009 11:09
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
Valdes loceklus un tos kas ir uz biletena nemaz registra nenem.Atsakietiesno statusa un tad .Veiksmi
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть