Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
Vest firmu par LVL 50,00 mēnesī? К списку тем
Ответы (131)
Да скорее всего Вам прийдётся перелопачивать весь год в 2-х фирмах.Если заплатят за каждый перелопаченный месяц и если действительно ТОЛЬКО бухгалтерская работа,а не оптимизированная бухгалт работа(бух+секретарь+делопроизводитель+пут листы) может и можно....
Будьте осторожнее-иогут и подставить...
Будьте осторожнее-иогут и подставить...
Man piedāvāja 1/2 milj. apgrozījumu par 200.- Ls mēnesī. Un teica -2 dienas nedēļā.Es atteicos.Taču tagad strādāju 1 mazumtirdzniecības punktam : 1 diena darba 40.- Ls uz rokas + nodokļi no 1/4 minimālās
Ladybird25 13.11.2008 14:18
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Un kā jums ,kolēģi, patīk strādāt grāmatvedības firmā un apkalpot to minēto darba apjomu ( nu, tajā sludinājumā kur Ls 100 par divām firmām ) par Ls 90, no tās summas grāmatvedis saņem pusi un arī vēl no tās puses atvelk nodokļus ?
Zeltabite 19.11.2008 15:55
33 сообщения на сайте
33 сообщения на сайте
Zeltabite
Nevajag tādā firmā strādāt - dibiniet savu firmu, un pati noteiksiet, kā sadalīt saņemto naudu.
Nevajag tādā firmā strādāt - dibiniet savu firmu, un pati noteiksiet, kā sadalīt saņemto naudu.
Nē nu ofigeļi visi. Nupat viens piedāvā darbu - vest gr-bu mājaš, oficiāli NEPIEŅEM, vairumtirdzn. apgrozījums mēneši 2000 - 2500 LVL, pa m;enesi ap 25/25 ienākošās izejošās PPR. Vēl 1 darbinieks. Atskaites pietiek. Pasaku Ls 100 atbild ak dievs!
slima tauta:(
slima tauta:(
Rumbinja, acīmredzot,nav vēl vedamais jautājums pacēlies:-(
Ivan_s 20.11.2008 18:38
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
Rumbiņa
Neņemiet galvā tos skopuļus - lai tik krauj tačkā un ved paši. Kad samaksās sodus, par maz neliksies, tad arī 100 Ls būs tā nekas.
Neņemiet galvā tos skopuļus - lai tik krauj tačkā un ved paši. Kad samaksās sodus, par maz neliksies, tad arī 100 Ls būs tā nekas.
Vislabākais variants:) Kad maksāja Ls 50,00 neko nevajadzēja tagad sāk pieprasīt izdrukas, pārskatus par visu periodu ar piebildi, jo es jau nesaprotu , nezinu ar ko tu tur nodarbojies mājās redzu tikai ka naudu pārskaiti caur banku:)
Susļiks tāds:)
Susļiks tāds:)
Es domāju ka man tikai tādi "gudrīši" gadās. Man nupat pārtikas veikalu kur pavadzīmes ap 100 gb, neskaitot EKA, banku utt. par 80.00 ls (ar roku) piedāvāja. Kad atteicos bij traki izbrīnīta.
Patiesība ir tāda, ka visi cenšas ekonomēt.Tādā mazā pārtikas veikalā ir lieli izdevumi. Īre, pārdevējs - 2 cilvēki, elektrība - virs 100 latiem mēnesī, grāmatvedis prasa algu - 200 Ls, mīļie nodokļi veļ jānomaksā.telefons, banka,EKA apkalpošana. Uzcenojums ap 20%. Parēķiniet kādam jābūt apgrozījumam, lai šo visu nopelnītu.:-)
Aivareno 27.11.2008 21:34
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Jā, žēl tikai , ka visi grib visvairāk ekonomēt uz grāmatveža rēķina. Nu kas tas par darbu dažus papīrīšus saskaitīt.
Я всегда отвечаю на такие предложения "делай сам, будет вообще бесплатно".
Конечно, торговцам сейчас не просто тяжело, а очень тяжело. Но мы ведь тоже не в потолок плюём, а зарабатываем свои деньги. Качество и знания должны достойно оплачиваться. Дешёвый бухгалтер = мало знающий бухгалтер. ИМХО.
Конечно, торговцам сейчас не просто тяжело, а очень тяжело. Но мы ведь тоже не в потолок плюём, а зарабатываем свои деньги. Качество и знания должны достойно оплачиваться. Дешёвый бухгалтер = мало знающий бухгалтер. ИМХО.
Jā, es piekrītu, ka par labu darbu jāsaņem labs atalgojums.Esgan tādā gadījumā ieteiktu vispār veikalu vērt ciet.Nunevar mocīties agonijā.:-(
Aivareno 28.11.2008 09:31
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
ja tadi ir tie uznemeji,bet firmas tik maz prasa par darbu.Untad vini saka ,bet firma prasa mazak.Esgan esmu viltigaka,man tad tie skopie majas remontus veic, restoranu maksa un drebites noperk.Galvenaispareiza pieeja un parunat pa pratam visu izdaris.Sievieteijabut lapsinai.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть