Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Konflikts starp grāmatvedībām К списку тем
Konflikts starp grāmatvedībām
Palīdziet lūdzu atrisināt konfliktu starp divu uzņēmumu grāmatvedībām.
Tātad, 1.grāmatvedis nosūta 2.grāmatvedim rēķinu par pakalpojumu apmaksai pirms pakalpojuma sniegšanas. 2.uzņēmums atsaka pakalpojumu un darījums nenotiek. 1.grāmatvedis rēķinu negrāmato, jo pakalpojumu nesniedzām un avansu nesaņēmām. 2. grāmatvedis iegrāmato rēķinu, atskaita PVN, bet pēc pusgada pieprasa kredītrēķunu no 1.uzņēmuma. Ko darīt? Man nav iegrāmatots rēķins, kā varu rakstīt kredīrēķinu?
Ответы (84)
Но дата оказания услуги тоже присутствует.
Ну и что? Услуги то не было, о чём знает бух первого предприятия, как и должен был знать бух второго. А из-за того, что буху того 2-го об этом сообщили только сейчас, так это уже не беда первого, и у первого тем более нет никаких оснований выписывать кредитку.
Iriss, par grāmatvedības kursiem es regulāri saņemu tāda tipa rēķinus, ja es uz kursiem neeju un to rēķinu neapmaksāju, man nenāk prātā to grāmatot vai prasīt kredītrēķinu. Pakalpojumu nesniedzam, ja tas nav apmaksāts.
Lauramc, а вообще о какой услуге идет речь?
Да вы обе(оба) хороши. Счет надо авансовый выписывать правильно.
Акцептовать тоже.
Vnk smieklīgi.
Kai anulē. Un neblaustās par to, kas viņai likts. Par atteikumu nezina - jo sliktāk viņai.
Sasodiic...
12.11.2008 14:58
Vnk smieklīgi.
Lai anulē. Un neblaustās par to, kas viņai likts. Par atteikumu nezina - jo sliktāk viņai.
Divus gadus atpakaļ es visiem neatnācējiem sūtīju kredītrēķinus. Ja nācās sazvanīties ar šiem grāmatvežiem, man atbildēja, ka kredītrēķinus nevajagot viņiem, jo tāpat negrāmatojot rēķinus par kursiem, kurus neapmaksā un neapmeklē, neesot pamatojuma.
Второму буху одна дорога -в сад
Да какой сад, на курсы ей надо, на курсыLOL
2.grāmatvedis ir grāmatvedības firma, kas apkalpo uzņēmumu.
Гы-ы-ы!
Класс!
А я бы не стала бросать камни в сторону 2 буха так как в счете не было указано, что это предоплата. А что услуга не состоялась, так об этом бух мог узнать и по истечении нескольких месяцев. Или после прослушивания семинара выдается какой-либо документ?
Sv_lana, а Вы много знаете таких фирм, которые в кредит семинары проводят? Да ещё с полугодовой? Или для того буха дата оплаты тоже не существенна была?
šoreiz gribas aizstāvēt grāmatvedības firmu, jo kā gan viņa var zināt vai viens no n-apkalpojamo firmu pārstāvjiem uz to semināru nogāja vai garām aizgāja, ja vairāk nekādu dokumentu nav.
Pēc semināra noklausīšanās izdod sertifikātu. Semināra dalībnieki parakstās uz apmeklējuma lapas. Galvenais, ka uzņēmuma vadība atteica dalību nedēļu pirms semināra.
sertifikātu izsniedz dalībniekam un kur teikts, ka tas sertifikāts viņam būtu jānodod grāmatvedībā vai vēl kādā grāmatvedību apkalpojošā firmā. tas ir sertifikāta saņēmēja dokuments nevis uzņēmuma.
У меня вопрос!!! А кто ходил на семинар по этому счету????
Закрыть
Краткое описание нарушения