Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
pamatlidzeklis К списку тем

Anitta55 19.11.2008 13:18
601 сообщение на сайте
601 сообщение на сайте
Ответы (15)
Kādu iemeslu dēļ nolietojumu nerēķinājāt? Vai nav nodots ekspl? Vai tas nav saimn.darbībā izmantojams PL? Ja jau nopirkāt , tad bilancē kaut kur parādīsies kaut vai kā PL izveidošanas postenī.
Ilma, PL nav nodots ekspluatācijā...vai PL uzskaites kartītē norādīt tikai iegādes datumu un summu?vai vēl kada info jānorāda šajā situācijā?

Anitta55 19.11.2008 13:40
601 сообщение на сайте
601 сообщение на сайте
Es tad lieku PL izveidošanas izdevumi piem. D1240 kamēr nenodod ekspl.tadpārgr.uz PL. Kartīte tad nav vajadzīga kamēr PL nepieņem ekspl.
Aivars007,ja reklamē sevi par visnotaļ zinošu un attapīgu,tad jau vajadzeja parekinaat-vai ar tris gadu stāžu var būt 100%-īgs galvenais grāmatvedis.iesaku apgūt terminu GRĀMATVEDIS, lai nebojātu sev nervus.

Anitta55 20.11.2008 10:42
601 сообщение на сайте
601 сообщение на сайте
Laurita
Es nebojāju savus nervus - tiem man ir no ļoti izturīga dārgmetāla.
Bet grāmatvedim ar 3 gadu darba stāžu (manuprāt) kādas elemntāras lietiņas jāzina. Neba ju nu tikai 100%-īgie galvenie grāmatveži aprēķina nolietojumu pamatlīdzekļiem.
Katrā ziņā - lai Jums jauka diena!
Paliksim tikai draugi...
Es nebojāju savus nervus - tiem man ir no ļoti izturīga dārgmetāla.
Bet grāmatvedim ar 3 gadu darba stāžu (manuprāt) kādas elemntāras lietiņas jāzina. Neba ju nu tikai 100%-īgie galvenie grāmatveži aprēķina nolietojumu pamatlīdzekļiem.
Katrā ziņā - lai Jums jauka diena!

Paliksim tikai draugi...
Paliksim gan..;-)
Jauku Jums arī!

Anitta55 20.11.2008 14:56
601 сообщение на сайте
601 сообщение на сайте
...piekrītu Ilmai:-)

Anitta55 21.11.2008 11:02
601 сообщение на сайте
601 сообщение на сайте
Закрыть