Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Grāmatvedības kārtošana mājās. К списку тем
Babuns 28.11.2008 15:31
156 сообщений на сайте
156 сообщений на сайте
Ответы (34)
я тоже веду бухгалтерию ИК и SIA дома на своем компъютере.Программу покупала за свои деньги,но небольшой нюанс:чтобы не регистрироваться как самозанятое лицо меня приняли на работу во все ИК и SIA с сокращенным рабочим днем и все.Налоги они согласны за меня платить,тем более,что они минимальные.Лиценизии не нужно.
Ponchik 28.11.2008 15:45
119 сообщений на сайте
119 сообщений на сайте
Man arī būs darba līgums ar IK un doma uz sevi pirkt grāmatvedības programmu.Betvai tad datora Windovam nevajaga licences?
Babuns 28.11.2008 15:53
156 сообщений на сайте
156 сообщений на сайте
посмотрите на сайте www.vid.gov.lvна какие виды деятельности нужна лицензия.Могу сказать только,что отчеты в электронном виде Вы подавать не сможете,т.к. программа приобретена на Вас,а не на фирму.
Ponchik 28.11.2008 16:06
119 сообщений на сайте
119 сообщений на сайте
Vakar biju VID seminārā tieši par datorprogrammām un EDS. VID skaidroja, ka lai nodotu atskaites EDS katram IK nav vajadzīgs dator un programmas. Ir jānoslēdz tikai līgums ar VID par EDS un atskaites var nodot kau vai no jebkuras publiskās interneta kajejnīcas datora, vai VID internetkioska. U n viņu neinteresējot kā tā atskaite sataisīta ar roku vai ar datoru.
Nu bet elektroniskās atskaites es jau EDS varu iesniegt veidlapās, nevis atskaites eksportējot no grāmatvedības programmas.
Babuns 28.11.2008 16:10
156 сообщений на сайте
156 сообщений на сайте
Ponchik, ну что за ерунда. С какого компа подаются отчеты никого не волнует. А вот Windovs должен быть лицензионный. Что человеку надо посмореть на сайте ВИДа, лицензии виндоуса?
Nu bet otra puse - man bija licence uz to Windows!!!Kaut kur nobāzu!!!3 reizes esmu pārvākusies...nu nevaru es tagad atrast to licenci!!!!
Babuns 28.11.2008 16:19
156 сообщений на сайте
156 сообщений на сайте
Grāmatvedības programmu es pirkšu oficiāli un tur viss būs ok!!!Bet datoru es pirku pirms 3 gadiem, es nevaru atrast, kur man tie visi papīri.
Vai man ar IK būs jātaisa patapinājuma līgums par grāmatvedības programmu???
Vai man ar IK būs jātaisa patapinājuma līgums par grāmatvedības programmu???
Babuns 28.11.2008 16:26
156 сообщений на сайте
156 сообщений на сайте
трудовой договор - tas ir Darba līgums??
Vienkārši darba līgumā jau atrunāt tādu lietu, ja?
Vienkārši darba līgumā jau atrunāt tādu lietu, ja?
Babuns 28.11.2008 16:40
156 сообщений на сайте
156 сообщений на сайте
А в нашем ВИДЕ сказали , что если вы програму покупаете на севя, то надо регистрироваться В ВИДЕ,
Veva 28.11.2008 16:41
56 сообщений на сайте
56 сообщений на сайте
Jāpazvana uz VID un jāpajautā!!!!
Besī laukā, ka tas viss ir tik sarežģīti!!!Tā jau sarežģīta dzīve, bet mūsu likumdošana vēl vairāk visu sarežģī!!!:-@
Besī laukā, ka tas viss ir tik sarežģīti!!!Tā jau sarežģīta dzīve, bet mūsu likumdošana vēl vairāk visu sarežģī!!!:-@
Babuns 28.11.2008 16:42
156 сообщений на сайте
156 сообщений на сайте
VID vēstule
Par iegādātajām datorprogrammām
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=10&id=856&hl=1&oid=2573&otype=15
Par iegādātajām datorprogrammām
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=10&id=856&hl=1&oid=2573&otype=15
Es arī piestrādāju mājās,bet lai nebūtu problēmu, grāmatvedības programu visi SIA ir iegādājušies uz savu uzņēmumu, tās tika ieliktas manā datorā.
man te tāds variants ienāca prātā...
Ja nu gadījumā VID man paprasa licneces daroram un programmām...
Varbut uz to laiku es varu paņmet draugu kompi, kuram viss ir licenzēts - gan Windows, ga Excel, Word
Vai tad uzrādās vārds uzvārds, vai kaut kādi personīgie dati, ga pārbauda vai programma licenz;eta???
Ja nu gadījumā VID man paprasa licneces daroram un programmām...
Varbut uz to laiku es varu paņmet draugu kompi, kuram viss ir licenzēts - gan Windows, ga Excel, Word
Vai tad uzrādās vārds uzvārds, vai kaut kādi personīgie dati, ga pārbauda vai programma licenz;eta???
Babuns 01.12.2008 16:39
156 сообщений на сайте
156 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть