Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
atvaļinājums К списку тем
Ответы (12)
jāraksta rīkojumā par atvaļinājuma piešķiršanu
bet principā man sajauca galvu tās 4 kalendārās nedēļas
bet principā man sajauca galvu tās 4 kalendārās nedēļas
Rīkojumā jānorāda par kādu periodu piešķir atvaļinājumu, un tas nebūt nebūs decembris, bet laika periods no.... līdz. Un tad jādara tas, ko raksta Ambera.Pie5 darba dienu nedēļas par katru nostrādāto mēnesi piešķir 2,33 kalendārās dienas un, tai skaitā, 1,67 darba dienu Nu Jums tikai jāizrēķina. Ja par gadu, tad 28 kalendāras dienas( likumā 4 nedēļas) un t. skaitā 20 darba dienas.Nutāds standarta variants.
Vijoliite 15.12.2008 11:54
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Un, ņemot vērā, ka tur būs svētku dienas,- par tām jāpagarina atvaļinājums.Forši decembra beigās ir iet atvaļinājumā.
Vijoliite 15.12.2008 11:56
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
man gan liekas ka riikojumaa jaaraksta pieskirt ikgadeejo kalnedaaro atvaljinaajumu no 01.12.2008. 4 kalendaaraas nedeeljas un tad jau graamatvedis sareekinaas liidz kuram datumam... tas ir ja veelas ko ieguut jo ne visi darbinieki saprot so atvaljinaajuma pagarinaasanu un ja pats rakstiis var ieberzties...;)
Lienciite 15.12.2008 12:11
131 сообщение на сайте
131 сообщение на сайте
tad es te parēķināju un sanāk tā: no 1. decembra - 5.janvārim ir 20dd bet 30 kalendārās dienas; vai tomēr no 1. decembra - 3.janvārim (28 kalnedārās, bet 19 dd) :'(
Попробуйте прочитать в законе о труде как предоставляется отпуск и входят ли в 4 календарные недели праздничные дни, думаю, тогда все поймете, как правильно.
Ambera
ziņojumu: 14623 15.12.2008 13:07
Četras kalendāra nedēļas, NESKAITOT svētku dienas.
Bet darbadienas tik, cik sanāk pēc grafika.
ziņojumu: 14623 15.12.2008 13:07
Četras kalendāra nedēļas, NESKAITOT svētku dienas.
Bet darbadienas tik, cik sanāk pēc grafika.
Lienciite- Jūs neuzmanīgi izlasījāt manu komentāru.
""Rīkojumā jānorāda PAR KĀDU periodu piešķir atvaļinājumu, un tas nebūt nebūs decembris, bet laika periods no....līdz...""
""Rīkojumā jānorāda PAR KĀDU periodu piešķir atvaļinājumu, un tas nebūt nebūs decembris, bet laika periods no....līdz...""
Vijoliite 15.12.2008 13:46
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть