Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Maksajumi no personiga konta К списку тем

Maksajumi no personiga konta
Ko darit ja, ipasnieks samaksaja no sava konta par firmas rekinu (piemeram Lattelecom).

Es noformeja ta:

K 2380 D 5310

K2610 D 2380

Vispar tas ir parkapums vai ne, ja vins samaksaja no sava konta
Lubova11
Lubova11 18.12.2008 12:25
205 сообщений на сайте

Ответы (45)

1)Komerclikuma Dibinātājs iegūst dalībnieka statusu ar dienu, kad sabiedrība ierakstīta komercreģistrā. Cita persona iegūst dalībnieka statusu ar dienu, kad tā ierakstīta sabiedrības dalībnieku (akcionāru) reģistrā, ja likumā nav noteikts citādi.

2)slēdz līgumus ar valdes locekļiem un saņem valdes locekļu rakstisku piekrišanu- Dibinātāji ar valdes locekļiem slēdz dibināšanas līgumu, kurā arī uzrāda šos valdes locekļus(vārdu, uzvārdu, dzīvesvietu), tad saņem rakstveida piekrišanu no valdes locekļiem, tad šo dibināšanas līgumu un piekrišanu arī iesniedz UR kopā ar pieteikumu u.c dokumentiem. Atsevišķu darba līgumu viņi neslēdz, jo ir jau DIBINĀŠANAS LĪGUMS. (Komercreģistra 143. pants- pārāk garš, lai nocitētu)

3)143.pants (5) Ja sabiedrību dibina viens dibinātājs, tad dibināšanas līguma vietā sastāda un paraksta lēmumu par sabiedrības dibināšanu. Uz lēmumu par sabiedrības dibināšanu attiecas šā likuma noteikumi, kuri regulē dibināšanas līgumu. 149.pants Pieteikums ierakstīšanai komercreģistrā-5)Rakstveida piekrišana nav jāiesniedz tam valdes loceklim, kurš kā sabiedrības dibinātājs parakstījis pieteikumu sabiedrības ierakstīšanai komercreģistrā; -piedošanu, ka nepieminēju lēmumu, bet tikai pieteikuma parakstīšanu.

4)doma mums visām-Martinas, jums-Ambera un man bija tāda pati, tikai formulējums atšķīrās;

5)DIBINĀŠANAS LĪGUMS!!!!

Ambera- es esmu pati izgājusi tieši visai šai epopejai cauri ne vienu reizi vien.

Būs jau labi, tikai neņemiet ļaunā, es tiešām negribu strīdēties ar jums, bet padiskutēt ir visai interesanti un tādēļ jau šis forums ir domāts.;-)
Mikel
Mikel 20.12.2008 20:26
811 сообщений на сайте
1)Komerclikuma Dibinātājs iegūst dalībnieka statusu ar dienu, kad sabiedrība ierakstīta komercreģistrā. Cita persona iegūst dalībnieka statusu ar dienu, kad tā ierakstīta sabiedrības dalībnieku (akcionāru) reģistrā, ja likumā nav noteikts citādi.

2)slēdz līgumus ar valdes locekļiem un saņem valdes locekļu rakstisku piekrišanu- Dibinātāji ar valdes locekļiem slēdz dibināšanas līgumu, kurā arī uzrāda šos valdes locekļus(vārdu, uzvārdu, dzīvesvietu), tad saņem rakstveida piekrišanu no valdes locekļiem, tad šo dibināšanas līgumu un piekrišanu arī iesniedz UR kopā ar pieteikumu u.c dokumentiem. Atsevišķu darba līgumu viņi neslēdz, jo ir jau DIBINĀŠANAS LĪGUMS. (Komercreģistra 143. pants- pārāk garš, lai nocitētu)

3)143.pants (5) Ja sabiedrību dibina viens dibinātājs, tad dibināšanas līguma vietā sastāda un paraksta lēmumu par sabiedrības dibināšanu. Uz lēmumu par sabiedrības dibināšanu attiecas šā likuma noteikumi, kuri regulē dibināšanas līgumu. 149.pants Pieteikums ierakstīšanai komercreģistrā-5)Rakstveida piekrišana nav jāiesniedz tam valdes loceklim, kurš kā sabiedrības dibinātājs parakstījis pieteikumu sabiedrības ierakstīšanai komercreģistrā; -piedošanu, ka nepieminēju lēmumu, bet tikai pieteikuma parakstīšanu.

4)doma mums visām-Martinas, jums-Ambera un man bija tāda pati, tikai formulējums atšķīrās;

5)DIBINĀŠANAS LĪGUMS!!!!

Ambera- es esmu pati izgājusi tieši visai šai epopejai cauri ne vienu reizi vien.

Būs jau labi, tikai neņemiet ļaunā, es tiešām negribu strīdēties ar jums, bet padiskutēt ir visai interesanti un tādēļ jau šis forums ir domāts.;-)
Mikel
Mikel 20.12.2008 20:26
811 сообщений на сайте
1)Komerclikuma 136.pants(2)-aizmirsu iestarpināt-pirms Dibinātājs...
Mikel
Mikel 20.12.2008 20:33
811 сообщений на сайте
Uzskatu, ka tieši viņi to dara pirms reģistrēšanas UR. Piemēram, ja nu valdes loceklis nav uzņēmuma dibinātājs, bet pieaicināts no malas, vispirms sasolīsim viņam zilus brīnumus, izspiedīsim piekrišanu, reģistrēsim UR un pēc tam slēgsim darba līgumu?- jā, es zinu vienu gadījumu, kad vienam tautā sauktam (bomzim) piesolīja zilus brīnumus, viņš parakstīja piekrišanu un tad strēba putru, kad dibinātāji izveidoja firmu, kas bija saistīta ar naudas atmazgāšanu utt.
Mikel
Mikel 20.12.2008 20:41
811 сообщений на сайте
pirms reģistrēšanas UR фирмы еще нет в природе! Какие договора!
Martinas
Martinas 20.12.2008 21:43
38532 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.