Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
P/Z aprēķina Neto apgrozījums nesakrīt ar PVN deklaracijām. К списку тем
P/Z aprēķina Neto apgrozījums nesakrīt ar PVN deklaracijām.
Laba diena!
Atkal jau es ar saviem "stulbajiem jautajumiem", bet, lūdzu, palīdziet!
VID atklājusi, ka 2007.gadaPVN deklarācijās 40.rindā uzrādītais (Ls 250215.80)nesakrīt ar Peļņas/zaudējumu Neto apgrozījumu(Ls 249153.74), un prasa paskaidrojumu.
Konstatēju, ka starpība(1062.06) veidojas no:
1. Pamatlīdzekļa(automašīna) atgriešana, par ko 2007.gada06.decembrī saņemts kredītrēķins no Parex Līzings un faktorings SIA:
Pamatlīdzekļa saņemšana- Ls 8342.52+ PVN Ls 1501.65
Nolietojums Ls 2607.00 (PVN Ls 469.26)
Atlikusī vērtība Ls 5735.52 (PVN Ls 1032.39)
Pamatlīdzekļa atgriešana- Ls -4800.58+ PVN Ls -864.10
Starpība, kas sastāda Ls 934.94+ PVN Ls 168.29 iekļauta 2007.gadaPVN deklarācijas 41.ailē.
2. Ls 127.12 ir konta "Norēķini par saņemtajiem avansiem" atlikums.
Vai es šādu tekstu varu sūtīt VIDam? Manā uztverē tur vajadzēja darīt savādāk, bet šis ir tas kas ir izdarīts!
Ответы (29)
Paldies visiem kas mēģināja palīdzēt!
Bet, ja kāds mēģina iedziļināties šajā tēmā, lai rastu atbildi uz savu jautājumu, tad "izsvītrojiet" šeit gūto informāciju. Vai nu mēs viens otru nesapratām, vai kā savādāk, bet šeit dotais padoms ir NEPAREIZS.
Kurš ir tas nepareizais padoms?
Nerēķināju līdzi, bet izlasīju pareizas atbildes:
PVN neiekļauj neto apgrozījumā;
PL nolietojumam nav sakara ar PVN;
nododot atpakaļ PL, vajag pavadzīmi;
PL pārdošanas ieņēmumi nav jāiekļauj neto apgrozījumā;
utt.
"Kāpēc Jums atgriešana ir pie apliekamajiem darījumiem. tai ir jābūt korekciju rindā, ja atšķiras taksācijas periodi.
...
Nu tad iesniedziet labotu deklarāciju"
Es arī jūtos vainīga, jo kaut ko iekomentēju 05.02.2009.
Vai nu mēs viens otru nesapratām, vai kā savādāk....
Kāpēc Jums atgriešana ir pie apliekamajiem darījumiem. tai ir jābūt korekciju rindā, ja atšķiras taksācijas periodi.
...
Nu tad iesniedziet labotu deklarāciju"
-----------------------------------------------------------------
Ну и что здесь неправильного?
Man liekas, ka nevajadzētu vairs diskutēt par šo tēmu, jo katrs no šiem teikumiem atsevišķi ņemot ir pareizs... Vai nu manis uzdots nekorekts jautājums, vai... bet šīs atbildes manā gadījumā ieveda galīgās auzās!
Ну не надо - так не надо.
Auzas pļaujiet nost, izbarojiet zirgiem, ejiet labāk rudzos.
Закрыть
Краткое описание нарушения