Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

Nolietojuma metode, kura? К списку тем

Nolietojuma metode, kura?
Sveiki! Izpalīdziet, lūdzu! Pēc kādas aprēķina metodes (nodokļu vai finansu) jāaprēķina nolietojums tehnikai (3. kategorija) uzņēmumam SIA. Uzņēmums nestrādā pilnu gadu. Kā ir ar UIN? Ir jārēķina?
Kniede
Kniede 07.02.2009 19:53
31 сообщение на сайте

Ответы (48)

Илмочка, видимо, это "журнал-главная".
Martinas
Martinas 09.02.2009 10:06
38532 сообщения на сайте
Martinas, laikam gan tā ir:-)
Ilma
Ilma 09.02.2009 10:08
30495 сообщений на сайте
Vai kāds varētu to aplūkot un pateikt savu viedokli?
Kniede
Kniede 09.02.2009 10:16
31 сообщение на сайте
Kādu Jūs gribat viedokli? Ka smuki noformēts?

Kāds var cits būt viedoklis, neredzot dokumentus?!
Andaz
Andaz 09.02.2009 13:48
27892 сообщения на сайте
Un tas ir arī drusku laikietilpīgi, kuru par velti kādreiz negribas tērēt;-)
Ilma
Ilma 09.02.2009 15:03
30495 сообщений на сайте
Ne jau tā pat vien uzrakstīju jautājumu. Andaz, nevajag uzreiz tik nievājoši - smuki noformēts utt. Tā ir ņirgāšanās par cilvēku. Manuprāt ir skaidrs, par ko iet lieta - par grāmatojumiem, vai tie ir pareizi u.c. Ne jau visi ir spēcīgi grāmatvedībā! Un kā jūs domājat es te varētu forumā publicēt excel failu! Es taču nevaru kuram katram apskatīties profilā e-pastu, un to nosūtīt. Tāpēc domāju varbūt, kad piekritīs, tad arī būtu nosūtījusi. Bet pēc šādiem tekstiem visa vēlme zudusi, kaut arī dokuments sastādīja vienu A4 lapu.
Kniede
Kniede 09.02.2009 21:34
31 сообщение на сайте
Varat man atsūtīt uz e- pastu, kas norādīts profilā. Apskatīšu un atbildēšu.
Lienebe
Lienebe 10.02.2009 11:14
2527 сообщений на сайте
Mīļie cilvēki, taču domājiet beidzot ar galvu!

Kādus grāmatojumus jūs esat tiesīgi otram pārbaudīt, neredzot viņu grāmatvedības metodiku, kontu plānu, nezinot uzņēmējdarbības specifiku???

Es neesmu ne Dies tas Kungs, ne gaišreģis, ka varu pateikt - jūsu grāmatojums D1110 PL nav pareizs, ja neesmu kontu plānu redzējusi! Varbūt viņiem kontu plānā PL ir tieši šis konts!
Andaz
Andaz 10.02.2009 11:50
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.