Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Nolietojuma metode, kura? К списку тем
Kniede 07.02.2009 19:53
31 сообщение на сайте
31 сообщение на сайте
Ответы (48)
Vai kāds varētu to aplūkot un pateikt savu viedokli?
Kniede 09.02.2009 10:16
31 сообщение на сайте
31 сообщение на сайте
Ne jau tā pat vien uzrakstīju jautājumu. Andaz, nevajag uzreiz tik nievājoši - smuki noformēts utt. Tā ir ņirgāšanās par cilvēku. Manuprāt ir skaidrs, par ko iet lieta - par grāmatojumiem, vai tie ir pareizi u.c. Ne jau visi ir spēcīgi grāmatvedībā! Un kā jūs domājat es te varētu forumā publicēt excel failu! Es taču nevaru kuram katram apskatīties profilā e-pastu, un to nosūtīt. Tāpēc domāju varbūt, kad piekritīs, tad arī būtu nosūtījusi. Bet pēc šādiem tekstiem visa vēlme zudusi, kaut arī dokuments sastādīja vienu A4 lapu.
Kniede 09.02.2009 21:34
31 сообщение на сайте
31 сообщение на сайте
Mīļie cilvēki, taču domājiet beidzot ar galvu!
Kādus grāmatojumus jūs esat tiesīgi otram pārbaudīt, neredzot viņu grāmatvedības metodiku, kontu plānu, nezinot uzņēmējdarbības specifiku???
Es neesmu ne Dies tas Kungs, ne gaišreģis, ka varu pateikt - jūsu grāmatojums D1110 PL nav pareizs, ja neesmu kontu plānu redzējusi! Varbūt viņiem kontu plānā PL ir tieši šis konts!
Kādus grāmatojumus jūs esat tiesīgi otram pārbaudīt, neredzot viņu grāmatvedības metodiku, kontu plānu, nezinot uzņēmējdarbības specifiku???
Es neesmu ne Dies tas Kungs, ne gaišreģis, ka varu pateikt - jūsu grāmatojums D1110 PL nav pareizs, ja neesmu kontu plānu redzējusi! Varbūt viņiem kontu plānā PL ir tieši šis konts!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть