Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Актуальная дискуссия

sarakste ar VID par EDS К списку тем

sarakste ar VID par EDS
es: Labdien! lietotājs neredz iespēju „Parakstīt dokumentu”,

VID:tad nepieciešams, lai tiesību pārvaldnieks pārliecinās, ka ir korekti definējis šim lietotājam tiesības. Sadaļā „Tiesības” nepieciešamas ielikt atzīmes kolonnā „Iesniegt”. Pēc veiktām izmaiņām lietotāja tiesībās, uzstādījumi ir jāsaglabā. Kristīne Visnape

ES:MĒĢINĀJU VEIDOT LABOJUMUS - UN LABOT IESTĀSTĪJUMUS SADAĻĀ "IESNIEGT" NAV IESPĒJAMS! Ar cieņu, V.M.

VID:Labdien!

Tiesības iesniegt ir iespējams atzīmēt paraksta tiesīgai personai. Lūdzu, sazinieties ar VID nodaļu, kurā nodokļu maksātājs ir reģistrēts, jo sistēmā redzams, ka Jums, pārstāvot šo nodokļu maksātāju, nav paraksta tiesības.

ES:Domaju, ka sistemaa tomeer ir kluuda, jo pilnvara un tiesiibas paarstaaveet un parakstiit dokumentus ir. Luudzu apskatiit pielikumu. Pilnvara ir izsniegta 01.05.2008.

Ar cieņu,

a MAN: Labdien.

Lūdzu sazinities ar Jūsu VID nodaļu, lai noskaidrotu vai šī pilnvara ir reģistrēta VID sistēmā.

drīz iestāsies izmisums
Admiriga
Admiriga 18.02.2009 15:37
41 сообщение на сайте

Ответы (5)

Tā ir pirma reize, kad iesniedzat dokumentu EDS?
Jepe
Jepe 18.02.2009 16:02
61 сообщение на сайте
Julijatim failos sīka instrukcija.
Ambera
Ambera 18.02.2009 16:05
21759 сообщений на сайте
и какой документ хотите сдать? в системе, если не ошибаюсь, добавлены документы - нужно переставить галочки из "свой документ" в "сдать".
Jepe
Jepe 18.02.2009 16:06
61 сообщение на сайте
arī es mocījos ar šādu pašu problēmu, tikai nevaru ieiet NM datos, tiešām EDS tur nevar neko izdarīt , jo pēc vairākkārtējas sarakstes ar EDS un zvaniem uz VID nodaļu, problēmu beigās atrisināja vietējās VID darbinieki, kaut kā atkārtoti vai kā tamlīdzīgi ievadot pilvaru datus. Jūsu izmisumu labi saprotu, bet neatlaidīgi prasiet no savas VID nodaļas.
Tulpe
Tulpe 18.02.2009 16:13
108 сообщений на сайте
tur japarbauda visus keksīšus sadaļā tiesības

kaut kur lieki

kaut kur nav

es sazvanijos un režimā on line man palīdzēja
Sandrapk
Sandrapk 19.02.2009 16:59
242 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.